8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Sta bilo sa banetom?
Sto je banovan?
Sto je banovan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zoranpetrovic84:

ako je to tacno,najvise mi zao ovce.. 

v.v.ilic:www.ultra-serbia.net/html/stoprepresiji.html
Ovo je tema Stadion pa odgovarajte!
v.v.ilic:@
Nevidljivi
Briši onu temu Dresovi SRBIJE inače ja otvaram ponovo Stub Srama a ti je samo zaključaj.![]()
Baš zato te i prisećam da brišeš sve po istom kriterijumu ili da zatvaraš sve po istom kriterijumu, da ne bi dobijao primedbe ove vrste.68Charger440:Valjda ja ovde odlucujem sta ce se brisati, a sta ne.
v.v.ilic:Znam da im pomažu ali sam ipak za civilizovano rešenje problema, nikako za vandalizam koji pokazuje žandarmerija. Još staro rimsko pravo zna da je bolje deset krivih pustiti nego jednog nevinog osuditi.
Čitao sam o tom dogadjaju baš na tom sajtu. Onda treba pronaći krivca i njega kazniti a ne generalizovati. Ispada iz normi zakona ima u svemu, ne samo na stadionu ili u hordama navijačkih grupa po ulicama. Da li to znači da treba policajac (čitaj som) svakog prolaznika da pendreči zato što je po njegovom mišljenju krivac?
v.v.ilic:Baš zato te i prisećam da brišeš sve po istom kriterijumu ili da zatvaraš sve po istom kriterijumu, da ne bi dobijao primedbe ove vrste.
Ja sam mišljenja da su navijači isprovocirani samim pojavljivanjem žandarmerije jer ova od rata (II svetskog) pa na ovamo n i k a d a nije razumno niti adekvatno reagovala. Stvorila je neverovatan otpor prema svom "pozivu" da gomila narodnog gneva ne bi stala ni na Jupiter kada bi tamo mogla da se preseli.jedite_kod_Joa:Ovde bi dobar zakon(recimo engleski tip)mogao da resi probleme u dobroj meri.Ipak,navijaci ne treba da im daju bilo kakav veci povod za prebijanje i sl.
OK,ali zasto se uopste zandarmerija i pojavljuje?Da nema incidenata izmedju samih navijaca ne bi ih ni bilo.v.v.ilic:Ja sam mišljenja da su navijači isprovocirani samim pojavljivanjem žandarmerije jer ova od rata (II svetskog) pa na ovamo n i k a d a nije razumno niti adekvatno reagovala. Stvorila je neverovatan otpor prema svom "pozivu" da gomila narodnog gneva ne bi stala ni na Jupiter kada bi tamo mogla da se preseli.