Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Ti nemas pravo da pogadjas!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E ybg! A ja ono već mislio... :cry:
sa-7.jpg

v.v.ilic:
Hajde sto se upeca na bacenu udicu ali sto igra za druge boje? Treba ga preispitati kojim bojama pripada!

O kakvim bojama pricas?!
Ko igra za druge boje?!
Kakve veze imaju boje sa ovim?!

Jel zato sto obojica navijamo za Zvezdu ja treba da kazem: "U pravu si CG liga je nasa liga, oni su nam braca, treba da bude lepljiva tema itd"?! Zato sto navijamo za isti klub treba i da mislimo isto?!
Mozda, ali samo kad je Zvezda u pitanju.

ZzZzZz:
O kakvim bojama pricas?!
Ko igra za druge boje?!
Kakve veze imaju boje sa ovim?!

Jel zato sto obojica navijamo za Zvezdu ja treba da kazem: "U pravu si CG liga je nasa liga, oni su nam braca, treba da bude lepljiva tema itd"?! Zato sto navijamo za isti klub treba i da mislimo isto?!
Mozda, ali samo kad je Zvezda u pitanju.
Ti!
Ima, jer navijacka grupa uvek treba zajedno da navija. Pogotovu protiv Grobara!

A ti pokusaj da prepoznas kada treba da imas svoj stav a kada da se poistovetis sa grupom. Onaj koji to ne uspe brzo biva iz te grupe izbacen!

v.v.ilic:
Ti!
Ima, jer navijacka grupa uvek treba zajedno da navija. Pogotovu protiv Grobara!

A ti pokusaj da prepoznas kada treba da imas svoj stav a kada da se poistovetis sa grupom. Onaj koji to ne uspe brzo biva iz te grupe izbacen!

ALAL VERA!!! Ovo ti je za 10-ku!!!
Ajde sad kad si tako pametan pronadji u arhivi foruma neko Zvezda-Partizan prepucavanje u kojem sam ja "igrao u drugim bojama"!!! I evo da ne bude da igram za druge ja se poistovecujem sa tobom i predlazem da cg liga nema samo svoju temu nego i podforum!!! Nadam se da sad igram za prave boje!!!???
Odoh ja sad i necu vise da ti se mesam u posao, posto si odavno stavio sebe u poziciju Overlorda na ovom podforumu. Samo nastavi da unistavas forum, jos malo pa si skroz uspeo!!!
NEK TI JE SA SRECOM, BRATE CRNOGORCU!!!!!

ZzZzZz:
ALAL VERA!!! Ovo ti je za 10-ku!!!
Ajde sad kad si tako pametan pronadji u arhivi foruma neko Zvezda-Partizan prepucavanje u kojem sam ja "igrao u drugim bojama"!!! I evo da ne bude da igram za druge ja se poistovecujem sa tobom i predlazem da cg liga nema samo svoju temu nego i podforum!!! Nadam se da sad igram za prave boje!!!???
Odoh ja sad i necu vise da ti se mesam u posao, posto si odavno stavio sebe u poziciju Overlorda na ovom podforumu. Samo nastavi da unistavas forum, jos malo pa si skroz uspeo!!!
NEK TI JE SA SRECOM, BRATE CRNOGORCU!!!!!
Kaze se CRNOGORCE.
A ako te interesuje moje poreklo onda mi kazi brate SRBINE.
Tek toliko o nacionalnosti a ne o geografskoj poziciji. Ja ne bih rekao Rainbowu, Milanu i ostalima da su Bosanci vec braca SRBI.
A tebi srecan put! Mozes za Paracin kod Fluida. Jedino je tebe pozdravio pri odlasku.:evil:

ZzZzZz:
ALAL VERA!!! Ovo ti je za 10-ku!!!...
Kamera? Spremni? Tri, dva, jedan...

"Prije mi je to bilo ludilo, brale. A onda sam ukapirao da sam teški ovisnik i da sam sebi zas.'o život. Zato sam i odlučio ovu svoju tešku zavisničku priču da javno saopštim. To da drugi ne ponove moju grešku i isto si ne zaseru život. Samo oni koji su prošli pakao ovisnosti znaju šta je pakao ovisnosti! Četri puta sam pokušao samoubistvo. Onda sam se pitao - brale, gde će ovo da se završi? Sad sam već šest meseci kod na Svetoj Gori. Svakih dva sata molitva, a za ručak i večeru čorbica od povrća. Verujem da ću se skiniti. Ako se ne skinem, brale, opet ću dići ruku na sebe. Poručivam svim mladima da je ovisnost teški užas i društveno zlo. Ja se nadam da ću da postanem drugi čovek kad se skinem. Onda ću da živim kao mnogi drugi mladići mojih godina. Samo sad mi je još totalna frka. Noću se znojim i sanjam piz..."
I šta ti je sad to trebalo??? :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Kaze se CRNOGORCE.
A ako te interesuje moje poreklo onda mi kazi brate SRBINE.
Tek toliko o nacionalnosti a ne o geografskoj poziciji. Ja ne bih rekao Rainbowu, Milanu i ostalima da su Bosanci vec braca SRBI.
A tebi srecan put! Mozes za Paracin kod Fluida. Jedino je tebe pozdravio pri odlasku.

Kao prvo, znam ja da si ti Srbin a ono sam te nazvao ironicno jer vidim da se bas zalazes ovde za crnogorski fudbal i teme. Kao drugo i za mene su i Rainbow i Milan i ostali braca Srbi tako da nemam pojma sta si hteo da kazes sa ovim. Kao trece Fluid me je najverovatnije pozdravio zato sto smo i pored brojnih svadja bili ok i nismo se nikad vredjali pa nemam ni ovde pojma sta si hteo da kazes. Ja igram za druge boje zato sto se ne slazem s tobom oko CG lige??? Svasta.

I BEŽANIJA NA TAPETU

UEFA opet u Beogradu ali zbog lavova
Pored Partizana, koji je zbog incidenata prouzrokovanih od strane
njegovih navijača već završio ovogodišnju evropsku sezonu,

na tapetu UEFA naći će se i ponašanje navijača Bežanije, prenose agencije.

Delegat UEFA na utakmici beogradskog kluba sa albanskom Besom zabeležio je rasističke ispade navijača. On je u svom izveštaju napisao da su simpatizeri Bežanije majmunskim pokličima vređali tamnopute igrače Bese, što je Disciplinska komisija UEFA uzela u razmatranje. Na sednici ovog tela, koje će kao što od ranije znamo zasedati 9. avgusta (sednica zakazana još pre nego što je Partizan "vanredno" kažnjen), tako će se raspravljati o ponašanju navijača još jednog našeg kluba. S obzirom da Bežanija nema "istorijat" ispada svojih navijača, očekuje se da će kazna ipak biti relativno blaga.

Majmunskim pokličima??? Čuuuj!!! Majmunskim pokličima???
Ma dabog da svi oni bežanijski utokari dočekaju ova g.vna iz UEFE pa da im sa više ni za trag ne zna mamu im ye.em onu lopovsku i šikutorsku!!! Ta utakmica na JNA više je ličila na pozorište nego na ozbiljniju fudbalsku atmosferu!!! A SAD BI GADOVI I TU DA SE NAPLAĆUJU!!!
Ovo sa rasiznmom u fudbalu postalo je pravo sr.nje!! Tužaka i kleveće ko koga stigne, UEFA se bavi svim samo ne unapređenjem fudbala i nek svi skupa idu u ...!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back