Xavi
Primećen član
- Poruka
- 680
Нема шансе да буде четворка,јер је одлука о казни тек 11.августа...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponavljam!v.v.ilic:Hajde sad otkljucajte temu Primedbe i predlozi! Oluja se stisala. Pirka povetarac.![]()
Fino!!! Nego Ilke, jesil' glas'o na onom tamo drugom "forumskom referendumu"??? ;-)v.v.ilic:Glasam za 1.![]()

Ima dva referenduma. Glasao sam na oba i to za one razumne odluke!!!Rainbow Six:Fino!!! Nego Ilke, jesil' glas'o na onom tamo drugom "forumskom referendumu"??? ;-)![]()
![]()
![]()
![]()
Opet sam zakasnio na prebrojavanje!!! Nema veze!!! Prema konačnom rezultatu, da su izbori u pitanju, imali bi smo kompletnu Vladu!!!
A ti si, vidim, ofarban u ratnicke boje.Rainbow Six:Paaaa pošto su nam zakatančene Primedbe i predlozi, skoro cijeli fudbal je postao Stadion!!!
Zaboravio si??? Pa to je neko drugi, a ti znaš vrlo dobro ko!!! Igra sitno kaluđerski, a muzikica je naša domaća, ciganska!!!v.v.ilic:A ti si, vidim, ofarban u ratnicke boje.
I jos igras ratnicke igre!!!![]()
![]()
![]()
![]()
U srpskim drzavama!DELIJE HN:то Илке! ! !
да се види ко је ВЕЋИНА а ко МАЊИНА!!!
Pojma nemam!!! Još nisam upoznao nekoga ko se otud vratio!!!Marauder:Gde je to? Treba mi takvo mesto da testiram svog pickupa.

"Mali nemo' se guraš tamo dole!!!"Marauder:Tako im i treba kad idu sa malim automobilima.
Da ima jednog ovakvog kao sto ja imam prica bi bila drugacija.
![]()

Po snegu? Ja sam mislio da se ona vozi negde drugde!Marauder:Meni super bilo jer picku sa 4x4 je uzivanje voziti po snegu.