RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Razbezase se ko macke s yebistaRainbow Six:Aovoga garavog što se sakrio???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
v.v.ilic:Zagonetka! Ko je ovo? Nagrada za prvi tacan odgovor opet gajba Gambrinus piva!![]()
![]()
http://forum.krstarica.com/image.php?u=66630&type=profile&dateline=1181302133
v.v.ilic:Hajde sto se upeca na bacenu udicu ali sto igra za druge boje? Treba ga preispitati kojim bojama pripada!
I treba da bude lepljiva temaZzZzZz:U pravu si CG liga je nasa liga, oni su nam braca, treba da bude lepljiva tema itd"?! Z

Ti!ZzZzZz:O kakvim bojama pricas?!
Ko igra za druge boje?!
Kakve veze imaju boje sa ovim?!
Jel zato sto obojica navijamo za Zvezdu ja treba da kazem: "U pravu si CG liga je nasa liga, oni su nam braca, treba da bude lepljiva tema itd"?! Zato sto navijamo za isti klub treba i da mislimo isto?!
Mozda, ali samo kad je Zvezda u pitanju.
Ja sam glasao! :razz:vlada_susa:
Uh yebote!!! Paa, kresn'o sam mu ribu!!v.v.ilic:Do sada niko nije pogodio! Mala pomoc. Ovo mu je supruga!![]()
![]()
![]()
![]()

v.v.ilic:Ti!
Ima, jer navijacka grupa uvek treba zajedno da navija. Pogotovu protiv Grobara!
A ti pokusaj da prepoznas kada treba da imas svoj stav a kada da se poistovetis sa grupom. Onaj koji to ne uspe brzo biva iz te grupe izbacen!

Kaze se CRNOGORCE.ZzZzZz:ALAL VERA!!! Ovo ti je za 10-ku!!!
Ajde sad kad si tako pametan pronadji u arhivi foruma neko Zvezda-Partizan prepucavanje u kojem sam ja "igrao u drugim bojama"!!! I evo da ne bude da igram za druge ja se poistovecujem sa tobom i predlazem da cg liga nema samo svoju temu nego i podforum!!! Nadam se da sad igram za prave boje!!!???
Odoh ja sad i necu vise da ti se mesam u posao, posto si odavno stavio sebe u poziciju Overlorda na ovom podforumu. Samo nastavi da unistavas forum, jos malo pa si skroz uspeo!!!
NEK TI JE SA SRECOM, BRATE CRNOGORCU!!!!!

ZzZzZz:ALAL VERA!!! Ovo ti je za 10-ku!!!...
I šta ti je sad to trebalo???Kamera? Spremni? Tri, dva, jedan...
"Prije mi je to bilo ludilo, brale. A onda sam ukapirao da sam teški ovisnik i da sam sebi zas.'o život. Zato sam i odlučio ovu svoju tešku zavisničku priču da javno saopštim. To da drugi ne ponove moju grešku i isto si ne zaseru život. Samo oni koji su prošli pakao ovisnosti znaju šta je pakao ovisnosti! Četri puta sam pokušao samoubistvo. Onda sam se pitao - brale, gde će ovo da se završi? Sad sam već šest meseci kod na Svetoj Gori. Svakih dva sata molitva, a za ručak i večeru čorbica od povrća. Verujem da ću se skiniti. Ako se ne skinem, brale, opet ću dići ruku na sebe. Poručivam svim mladima da je ovisnost teški užas i društveno zlo. Ja se nadam da ću da postanem drugi čovek kad se skinem. Onda ću da živim kao mnogi drugi mladići mojih godina. Samo sad mi je još totalna frka. Noću se znojim i sanjam piz..."

v.v.ilic:Kaze se CRNOGORCE.
A ako te interesuje moje poreklo onda mi kazi brate SRBINE.
Tek toliko o nacionalnosti a ne o geografskoj poziciji. Ja ne bih rekao Rainbowu, Milanu i ostalima da su Bosanci vec braca SRBI.
A tebi srecan put! Mozes za Paracin kod Fluida. Jedino je tebe pozdravio pri odlasku.
Da ti tvoj Grobar Fluid nije zatvorio temu ja bih ti tamo cestitao i napravio gozbu. Ovako, samo cestitke za pregoran rad!Alex.L:He, ja i zaboravio jubilej
Evo već tri godine sam na ovom forumu(doduše dve godine sam prilično aktivan)![]()