Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
laku noc ilicu
22571187.jpg

Sagrađen za mediteranske igre 1979 u Splitu!! Zadnjih godina imaju velike probleme sa održavanjem krovne konstrukcije!!!
Inače je prilično pogrešno projektovan pošto svojim položajem omogućava da kad zaduva bura sa mora, na terenu od lopte može da napravi dar-mar!!! Bilo je situacija i da je bura potpuno mjenjala putanju lopte te su tako padali i golovi!!!

TAcno. (Sad sam zaboravio da li tu ili u Rijeci (Kantrida) imaju klince sa perajima koji jure lopte koje prelete stadion i odu u vodu)
On je inace dizajniran u obliku skoljke i vazi za jedan od najlepsih stadiona na svetu. (Poljud)

tab503:
TAcno. (Sad sam zaboravio da li tu ili u Rijeci (Kantrida) imaju klince sa perajima koji jure lopte koje prelete stadion i odu u vodu)
On je inace dizajniran u obliku skoljke i vazi za jedan od najlepsih stadiona na svetu. (Poljud)
Hm, da!!! Al' samo se onomad niko nije sjetio bure sa mora!!! Kakav bizaran propust!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rainbow Six:
Hm, da!!! Al' samo se onomad niko nije sjetio bure sa mora!!! Kakav bizaran propust!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol:
Ma debili :lol:
Tog arhitektu su trebali da obese za ja*a na sred Poljuda :lol:

Inace najlepsi ce biti Partizanov. :lol: Koliko se secam dvojac Zeka-Bjeka je obecao i pokretni krov :lol: :lol: :lol:

Licno smatram da ce biti nevidjeno lep :lol ::lol: :lol:

tab503:
:lol:
Ma debili :lol:
Tog arhitektu su trebali da obese za ja*a na sred Poljuda :lol:

Inace najlepsi ce biti Partizanov. :lol: Koliko se secam dvojac Zeka-Bjeka je obecao i pokretni krov :lol: :lol: :lol:

Licno smatram da ce biti nevidjeno lep :lol ::lol: :lol:
Kod njih ti je sve pokretno!!! Nema kod njih nekretnina!!! Sve je moguće da se "makne"!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back