- Poruka
- 132.541
Sta ces, porodicni covek

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jes' bogami!!! Bilo je sinoć i ovdje "Oko Nisa kiša a u Nišu suvo"!!!!DELIJE HN:какав шоу са вама!!!
Hm, da!!! Al' samo se onomad niko nije sjetio bure sa mora!!! Kakav bizaran propust!!!tab503:TAcno. (Sad sam zaboravio da li tu ili u Rijeci (Kantrida) imaju klince sa perajima koji jure lopte koje prelete stadion i odu u vodu)
On je inace dizajniran u obliku skoljke i vazi za jedan od najlepsih stadiona na svetu. (Poljud)

шта,си очекиво од Хрвата?:-) :-) :-)Rainbow Six:Hm, da!!! Al' samo se onomad niko nije sjetio bure sa mora!!! Kakav bizaran propust!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ima, ali samo za one sa placenim ulaznicamaThe Rolling Stones:Sta? Zar danas nema priredbe? A ja dosao da se malo nasmejem!![]()
Rainbow Six:Hm, da!!! Al' samo se onomad niko nije sjetio bure sa mora!!! Kakav bizaran propust!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Koliko se secam dvojac Zeka-Bjeka je obecao i pokretni krov

v.v.ilic:Nema prave priredbe. Reinbowu zalepili usta!
![]()
Kod njih ti je sve pokretno!!! Nema kod njih nekretnina!!! Sve je moguće da se "makne"!!!tab503:
Ma debili
Tog arhitektu su trebali da obese za ja*a na sred Poljuda
Inace najlepsi ce biti Partizanov.Koliko se secam dvojac Zeka-Bjeka je obecao i pokretni krov
![]()
![]()
Licno smatram da ce biti nevidjeno lep :lol :![]()
![]()
Nema grobara, pa nema ni veselja!!!The Rolling Stones:Sta? Zar danas nema priredbe? A ja dosao da se malo nasmejem!![]()
зајеб**и те Илке и Раинбов!!!!The Rolling Stones:Sta? Zar danas nema priredbe? A ja dosao da se malo nasmejem!![]()
Nismo mi nego Nevidljivi. Mi poceli a on izbrisao scenario i spustio zavesu.DELIJE HN:зајеб**и те Илке и Раинбов!!!!

v.v.ilic:Nismo mi nego Nevidljivi. Mi poceli a on izbrisao scenario i spustio zavesu.![]()
![]()
![]()