Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa rasizmom su napravili pravo s*anje.
JAsno je zasto idu na Bezaniju jer su oni pocetkom ove sezone poostrili kazne za rasisticke ispade (a bilo ih je ako cemo iskreno, ali ne kod nas) ali to ostavlja ogroman prostor za manipulaciju. Kako mogu da protumace majmunski krik. Mozda je to nacin navijanja? Tu se moze zestoko manipulisati. Jedna stvar je da se stave transparenti, da se vice pogrdno i rasisticki ali sasvim druga stvar je "majmunski" poklic. Ako cemo iskreno , pa sama UEFA vredja "tamnopute" igrace jer ona poistivecuje njih sa majmunskim poklicem a ne navijaci. Oni se deru a UEFA tumaci ;) :lol:

U UEFA sjede majmuni pa ne možeš da ih uzmeš na njihovu foru!!! :lol: :lol: :lol:
"UBIJ SRBINA I SRBE NA VRBE!!!" - korektno navijačko skandiranje :roll: :roll: :roll:
"majmunski poklič" - "EEE TO VEĆ NE MOŽE, PUJ, VAMO DAJ PARE I MR'Š IZ DALJEG TAKMIČENJA!!! SRAM VAS BILO SRPSKA NACIONALISTIČKO-RASISTIČKA ĐUBRADI!!!" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
UEFA je stvarno, al' stvaaarno potpuno izgubljena u svom poslu!!!

Dobro rainbow budimo iskreni. I mi smo takvi. Secas se cetnicke zastave na Severu protiv onog hrvatskog tima (vec sam i zaboravio kako se zovu) ili cuvenog Ubij, zakolji da ....
Svi smo mi isti. UEFA gresi sto se uopste i mesa u nase medjusobne odnose.
UEFA je otvorila Pandorinu kutiju. Kako "premeriti" sta je za kaznu a sta ne. Da li je skandiranje za kaznu? JA smatram NE, Za kaznu su konkretne stvari (baklje na terenu, tuce, upadi i slicno) Skandiranja su za tribine. A "majmunski" poklici, e to je smesno da smesnije ne moze biti.
Bilo je dosta rasistickih ispada u Evropi (narocito Italiji) ali je potrebno videti uopste sta je rasisticki ispad. KAo sto si ti napisao. Da li je skandiranje koje si spomenuo rasisticko? Ko o tome odlucuje. Da li rasizam i nacionalizam imaju dodirnih tacaka? MA kao sto sam rekao. Otvorili su Pandorinu kutiju, ni sami ne znaju kako ce iz nje pa "rezu" redom kako koga dohvate a najvise ce uvek "dohvatati" male i sitne. Uostalom verovatno si cuo sto su "veliki" glat odbili Platinijeve ideje za reorganizaciju LS i moze da im "prdne" pod prozor. Zato mi "mali" ispastamo.

Pa to je to!! Nikoga ja od navijača nisam ni pokušao da afirmišem u divljanju, ali dvostruki aršini su nešto najgore što upostoji u sportu!!! Vijekovima na ovim prostorima (a vjerovatno i na drugim) niko nije mogao da kako ti kažeš "premjeri" gdje prestaje dobro, a počinje zlo, a sad tamo neka UEFA počela da se qrči time što će da kažnjava i zbog nečega što po njoj liči na oglašavanje majmuna!!! A za to vrijeme ko yebe fudbal!!!
Pa oni su toliki kreteni da nisu ni svjesni šta sve mogu da im naprave navijačke grupe poučene njihovim obrazloženjima i aršinima za kažanjavanje!!! Samo malo prošetamo tuđe dresove i transparente i isceniramo lafo sami međusobno nešto pičvajza i daj da vidim da li će me tamo neki delegat UEFA da nas razlikuje od pripadnika bilo koje druge navijačke grupe i to naročito sa prostora bivše Jugoslavije!!! Ovako samo provociraju navijačku maštu koja je ipak mnogo bogatija od mogućnosti njihovog poimanja stvari!!!
Idioti!!!

Ovako prolazi borac koji prodje kroz nas ring!
49-tezka.jpg

Primedbe i predlozi

Citat:
Original postavio Rainbow Six
Nevidljivi...
Ajmo na Stadion!!! Tamo je bolja trava na terenu!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U pravu si. Evo nas na dnevnom redu! Pogledaj sliku napravljenu skrivenim fotoaparatom.

Re: Primedbe i predlozi

Super, nema duhu, nemojte vise dolaziti ovde.

--------------------------------------------------------------------
Haug, rekao je Nevidljivi!:lol: :lol: :lol:
Ovu poruku cemo sacuvati da imamo argument kada nas ponovo bude zvao.:lol: :lol: :lol:

Nevidljivi angazovao one na visoj poziciji da gadjaju nase pozicije.Dobro pogledati sliku, meni se cini da nisu bas najbolje obuceni! (izvezbani, da neko ne pomisli da su se lose obukli. ;) )

45-opacne.jpg

v.v.ilic:
Nevidljivi angazovao one na visoj poziciji da gadjaju nase pozicije.Dobro pogledati sliku, meni se cini da nisu bas najbolje obuceni! (izvezbani, da neko ne pomisli da su se lose obukli. ;) )

45-opacne.jpg

JA SAM IPAK MALO JAČI VETERAN, A OSIM TOGA JOŠ SAM MAŠALA NAORUŽAN I U ZAVIDNOJ FORMI!!!
PREMA TOME:

3dead600x397.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back