Sta zelite da postanete?

Ja kolko sam primetila,uopste oko mene,vecina ljudi ne moze da se bavi poslom koji voli zato sto ne moze da prezivi ili su to neki fazoni u porodici...pa su/smo jednostavno prisiljeni {makar vecina ljudi} da se bavim onim sto nije nasa zelja.... :roll:

love_girl:
Ja kolko sam primetila,uopste oko mene,vecina ljudi ne moze da se bavi poslom koji voli zato sto ne moze da prezivi ili su to neki fazoni u porodici...pa su/smo jednostavno prisiljeni {makar vecina ljudi} da se bavim onim sto nije nasa zelja.... :roll:
ti koji se bave poslom koji im je nametnut su apsolutno bez karaktera... zasto se ne truditi baviti poslom koji volis,nego dopustiti da neko vrsi pritisak na tebe.....

spring_storm:
kaze se potencijala, a ne potencije, glupaco !
Bogami "...najvece potencijala..." se ne kaze sigurno :mrgreen:
Ne cackaj mi Malecku
36.gif

wild_child:
Neko nam je nervozan.......mozda ti treba lizalo ili pateticni sms da ispunis svoj jadni pateticni zivot. Prekini da lecis svoje frustracije na forumasima. Jadnice.

Ti si mnogo smirena kad postujes ovako nesto...

Mozes samo da mi zavidis na zivotu, jer mi je zivot za razliku od tvog ispunjen, a tebi je bezvezno virtuelno drustvo na forumima i chatu jedino sto imas...
Jadna je tvoja majka sto te je rodila tako bolesnu.. Zali nju, a najvise sebe, jer si jedna napacena, beskorisna, praznoglava masa koja zivi zivot bez cilja i smisla...

spring_storm:

Ti si mnogo smirena kad postujes ovako nesto...

Mozes samo da mi zavidis na zivotu, jer mi je zivot za razliku od tvog ispunjen, a tebi je bezvezno virtuelno drustvo na forumima i chatu-u jedino sto imas...
Jadna je tvoja majka sto te je rodila tako bolesnu.. Zali nju, a najvise sebe, jer si jedna napacena, beskorisna, praznoglava masa koja zivi zivot bez cilja i smisla...
E sad je dosta!

Nece vise ovaj podforum videti ni jedan tvoj post, obecavam ti! :evil:

Za sve cjlanove: Svi postovi SS ce biti birsani, nemojte odgovarati niti citirati NI JEDAN njen post, kako ne bi bilo konfuzije po modifikovanju njenih postova... Toliko...

Kad_LupimLupim:
Bogami "...najvece potencijala..." se ne kaze sigurno :mrgreen:
Ne cackaj mi Malecku
36.gif
aaa hvala,lupi... :)

@spring storm... dovoljno je ono sto ti je mare rekao....nadam se da tvoji postovi nece vidjeti ne samo OVAJ podforum nego citava krstarica.....

ps....:rekli su mi frendovi da bih bila dobar prorok.... :) :) a ja samo slucajno pogadjam stvari.... blaaaaaaaaah.....

Back