Sta zelite da postanete?

ja cju da budem svetski putnik :D icji cju svetom i uchicju dechurliju na primer da crtaju, ili cju biti predavach ako doktoriram arhitekturu, a moja zhena cje da bude vajarka i zhivecjemo od prodaje njenih figurica i od moje profesorske platice :P :lol:

nego, chudi me da Pop necje da bude bilder..... al onda sam pogledao sliku u njegovom profilu i shvatio - pa on je vecj bilder :P :lol:

POLITICARKA!tacnije,gradonaacelnica banja luke.da imam svoju partiju. da vratimo komunizam.... i staru jugu...ali to su puste zelje pusti snovi.....

naravno,u drugu opciju ulazi placeni ubica.... (aco,ce budemo ti i ja mr. and mrs. smith :) )
ali moja najveca sklonost je prema pravdi i pravu...tako da cu vjerovatno zavrsiti na pravu.
ali glasam za POLITICKE NAUKE!

ne chudi me da ocjesh da budesh politicharka s obzirom da umesh da se grebesh :p
shalim se.
di cjesh ti u ovdashnju politichku kaljugu, crnooo deteeee.
znash li ti shta znachi politika po svojoj definiciji? dobro, lingvistichki ti je to upravljanje gradom, ali zapravo je to upravljanje ljudima.... :roll:

sofffy:
POLITICARKA!tacnije,gradonaacelnica banja luke.da imam svoju partiju. da vratimo komunizam.... i staru jugu...ali to su puste zelje pusti snovi.....

naravno,u drugu opciju ulazi placeni ubica.... (aco,ce budemo ti i ja mr. and mrs. smith :) )
ali moja najveca sklonost je prema pravdi i pravu...tako da cu vjerovatno zavrsiti na pravu.
wow...tek sad videh ovaj post...Hvala bogu da ima josh neko da misli kao ja i da je za komuniste...:smile:

Keeper:
ne chudi me da ocjesh da budesh politicharka s obzirom da umesh da se grebesh :p
shalim se.
di cjesh ti u ovdashnju politichku kaljugu, crnooo deteeee.
znash li ti shta znachi politika po svojoj definiciji? dobro, lingvistichki ti je to upravljanje gradom, ali zapravo je to upravljanje ljudima.... :roll:
vjerujem da bih se izborila sa tim..... uostalom,imam neke svoje teze....ali-sve u svoje vrijeme!

dacju ja vama komunizam po dupetu, magarci jedni mali, mozhe onaj vash marks, gevara, kastro i ostali bandoglavci da kenjaju shta ocje u knjigama i govorima, al komunizam je u praksi jedno obichno *****. al josh vi nemate pojma pa vam se svidjaju te gluposti.

Keeper:
dacju ja vama komunizam po dupetu, magarci jedni mali, mozhe onaj vash marks, gevara, kastro i ostali bandoglavci da kenjaju shta ocje u knjigama i govorima, al komunizam je u praksi jedno obichno *****. al josh vi nemate pojma pa vam se svidjaju te gluposti.
Ma ni ja ne volim taj chisti komunizam...ja volim Titov komunizam...ovo ostalo je sve propast.

sofffy:

He he, sto da ne... ;) :D

Back