sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
jao strasno vas se plasim/o........!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Midnight Rambler:Storm VEZBA borilacke vestine. Naime, bilo je reci o nekakvom sasipanju zuba u grlo, zato svi vi budite oprezni sa njom kad se vrati, u punoj formi !!![]()
Manipulacija ljudima, manipulacija...Keeper:...ali zapravo je to upravljanje ljudima....![]()
Onda Srbi nikada nece biti dobre diplomate.Kad_LupimLupim:Manipulacija ljudima, manipulacija...
Definicija diplomate:
Diplomata je covek koji ce na tako lep i fin nacin da vas posalje u pizdu materinu, da ce te jedva cekati da krenete na taj put.
E pa, ja cu bas da se bavim onim sto volim, i sta mi ko moze? Nja, nja, njalove_girl:Ja kolko sam primetila,uopste oko mene,vecina ljudi ne moze da se bavi poslom koji voli zato sto ne moze da prezivi ili su to neki fazoni u porodici...pa su/smo jednostavno prisiljeni {makar vecina ljudi} da se bavim onim sto nije nasa zelja....![]()
ti koji se bave poslom koji im je nametnut su apsolutno bez karaktera... zasto se ne truditi baviti poslom koji volis,nego dopustiti da neko vrsi pritisak na tebe.....love_girl:Ja kolko sam primetila,uopste oko mene,vecina ljudi ne moze da se bavi poslom koji voli zato sto ne moze da prezivi ili su to neki fazoni u porodici...pa su/smo jednostavno prisiljeni {makar vecina ljudi} da se bavim onim sto nije nasa zelja....![]()
sofffy:ql! :wink:
iako-na ovom 4umu najvece potencije da budu teroristi imaju rambler i storm!
Bogami "...najvece potencijala..." se ne kaze sigurnospring_storm:kaze se potencijala, a ne potencije, glupaco !
wild_child:Neko nam je nervozan.......mozda ti treba lizalo ili pateticni sms da ispunis svoj jadni pateticni zivot. Prekini da lecis svoje frustracije na forumasima. Jadnice.
E sad je dosta!spring_storm:
Ti si mnogo smirena kad postujes ovako nesto...
Mozes samo da mi zavidis na zivotu, jer mi je zivot za razliku od tvog ispunjen, a tebi je bezvezno virtuelno drustvo na forumima i chatu-u jedino sto imas...
Jadna je tvoja majka sto te je rodila tako bolesnu.. Zali nju, a najvise sebe, jer si jedna napacena, beskorisna, praznoglava masa koja zivi zivot bez cilja i smisla...
aaa hvala,lupi...Kad_LupimLupim:Bogami "...najvece potencijala..." se ne kaze sigurno
Ne cackaj mi Malecku![]()
Siguran sam da si u stvari mislio na mene.Keeper:na ovom forumu ima mesta samo za jednog arhitektu.
a to sam ja![]()