Sta zelite da postanete?

kad sam bio mali tripovo sam se da tju budem veterinar....a onda nekako sam polagano kontao da veteriari samo guraju shake u krave i te stvari....da tu nema nekih divljih zhivotinja o kojima bi ja brinuo....ako na karijeru mislimo....

da posto sam apotekar....shto je tu negde....prodajem ljudima lekove i nosim belo....i ljudi su zhivotinje....sveti perune kolko je moj poso nehuman

e a sad kad pogledam .....zheleo bi da postanem....jedan od onih penzionera koji se nedeljom oqpjaju u nekoj bashti....i svi se poznaju po 50godina...i sve kao da nije bilo.....i svi kao da su tu

juce sam na latinskom(na casu) napisala govor za moju kampanju.elem,kandidujem se za predsjednika razreda..... bas sam ponosna! :)
potpredjednicko mjesto mi je zagarantovano,ako ne uspijem postati predsj. -tj. ako neka streberica ne podmiti sve..... :))) blaaaah!

Sto se profesije tiche, tu stvarno nisam siguran... Iako cu da zavrshim fax sledece godine, uopste sebe ne vidim nekako u revizorskoj struci (ko zna, mozda i bude:p)...
Znam samo da chim ushtekam pare, idem na kurs iz padobranstva... 8-)

Back