- Poruka
- 4.188
Ebala vas Amerika!!!!
Ima milion boljih mjesta za zivot!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se sa tobom.......Nisam bila u Americi,ali dosta sam putowala i obisla swe i swasta...........Pa nije ta Amerika raj na zemlji....................dadimar:Ebala vas Amerika!!!!
Nisu swi sposobni da se izbore sa ziwotom bilo gde.....................Lucky girl:pa ti nazalost(ne mislim bukvalno na tebe) nisi car ni ovde,mislim ako cemo iskreno...
a covek ako je pametan moze da se snadje u americi i da caruje tamo....
ali zivot u inostranstvu nije za sve...nisu svi sposobni da odu i izbore se sa zivotom u drugoj zemlji....
E sad si lupio i ostao ziv!dr.koki:Pa nije amerika raj na zemlji ali je priblizno tome. A srbija je pakao na zemlji. Prozivani smo na EU sastanku za najskuplji i najsporiji net u evropi(ja sam u americi 3MB/s placao 20$ mesecno). A po kvalitetu skola smo iza albanije i andore i zauzimamo zadnje mesto u evropi.
mala_nish:apsolutno.reci cu to krace
bolje da budes car u selu nego da budes prosjak u velikom gradu
BRUKU!naancy90:zasto bi se iko hvalio time?To sto zivis tamo nije za pohvalu nego za
eh...to non stop govorim..Keeper:sta mozhesh sa svim tim silnim znanjem posle gimnazije da radish?... da trchish na deponiju.
Da, ali u istoj toj Americi zovu nase ljude da im rade!!!!! Meni je stric bio u Americi zavrsio je to za kompjutere i sva ta sranj* ovde kod nas i otisao je tamo u jednu od najvecih Firmi u L.A. i bio im je Bog tamo!!!! Sve sto se pokvari ili bilo sta drugo on je radio...dr.koki:Tamo u srednjoj skolio dma posle 1.godine mozes da ides na college i to na svoj zahtev, i niko ti se ne klanja. Kakve sam ja genijalce tamo upoznao, vi nemate pojma. Momka koji je obarao hiljade i hiljade servera na netu i jedan od najboljih programera u USA, ide na RM college i drzava ga stipendise sve, pod uslovom da radi posle za njih 10 godina. A tamo matematika u osnovnoj jeste laka. Ali kad dodjes u srednju skolu imas da biras matematiku od najosnovnije do neverovatno teske koja se radi kod nas na PMF-u. Tamo imas 6-7 predmeta po godini i svaki dan imas iste casove(6-7 casa), i to traju po 1h. Casovi se ne svode na sedenje,cutanje i diktiranje, vec se svode na laboratorijske vezbe i interaktivnu nastavu. A kod nas se sve uci da se nabuba ali nista na kraju ne znas da primenis. Profesori kod nas su uvrnute starkelje koji su vecinom na kosovu zavrsili fakultete i to nisu cak ni svi zavrsili, i onda se zaposlili preko veze. Ti isti profesori imaju 2 sveske, jednu iz koje citaju(vec 40 god) to sto predaju, i jednu u koju ti pisu svakojake simbole i nikad ne znas koju ocenu imas. I ocena kod nas skoro nikad nije prava mera znanja. Dok kod njih ne postoje odgovaranja vec su sve testovi i imaju dokaza crno na belo ako dobijete losu ili dobru ocenu.
tacno znam na sta ciljas... ti znas da su najveca nevolja u grobarskoj muzicko, likovno i geografija... eeehdr.koki:Pa sta ce joj to ako je ne intereusuje. U skoli u kojoj sam ja bio je posebno bio predmet USA geography i world geography. Pa ti izaberi koj hoces, ako uopste hoces. Nije osnovna kultura znati geografiju, muzicko, istoriju, likovno... Vecina ljudi u nasoj zemlji veruje da je to osnovna kultura, iako je po njima kulturno da se deru u biblioteci, prde u citaonicama i smeju se, parkiraju se na sred puta i hodaju polako preko ulice van pesackog u najvecoj guzvi u saobracaju ne obracajuci paznju na vozace. Imam jednog druga sa kojim sam se svadjao da ti predmeti nisu osnovna kultura, a on mi je rekao da sam nekulturan sto ne znam geografiju, likovno i muzicko, kazem ok. Odemo posle toga u americki centar da citamo nesto, prvi put sam ga doveo tamo, kad on posle 10 minuta prdnu, pa podrignu i poce da se smeje.