Sta zelite da postanete?

Dovla:
Ja licno volim da probam svasta i do sada sam radio toliko stvari da kad bih krenuo da ih nabrajam sigurno se ne bih setio svega... Mislim da bi svako trebao da zna bar osnovne stvari i osnovnih oblasti zivota i kulture ;)
dovla, girl next door je u pravu... oni nas tupe glupostima, a osnovne stvari iz raznih oblasti mogu biti vuk karadzic i dositej iz srpskog,
mocart betoven/muzicko,
matematika,
istorija srpskog naroda i jos po nesto/istorija,
word, excel,corel photo paint i internet(a ne recimo u vezbanci da radis pism iz inf i da pises kako je nastao program koji funkcionise u fiskalnoj kasi),
jezici
i jos neke osnovne stvari i to iz zivota, tipa kako se menjaju gume na autu(a to nam mozes i ti pokazati :razz: )
oni ga mnogo tupe, a to je tako samo ovde

mala_nish:
dovla, girl next door je u pravu... oni nas tupe glupostima, a osnovne stvari iz raznih oblasti mogu biti vuk karadzic i dositej iz srpskog,
mocart betoven/muzicko,
matematika,
istorija srpskog naroda i jos po nesto/istorija,
word, excel,corel photo paint i internet(a ne recimo u vezbanci da radis pism iz inf i da pises kako je nastao program koji funkcionise u fiskalnoj kasi),
jezici
i jos neke osnovne stvari i to iz zivota, tipa kako se menjaju gume na autu(a to nam mozes i ti pokazati :razz: )
oni ga mnogo tupe, a to je tako samo ovde
Vec rekoh... gimnazija je to i oni ne mogu da pogadjaju sta cete vi da upisete dalje... npr ja u elektrotehnickoj jesam imao i muzicko i likovno i georafiju i ostale predmete i radili smo stvarno osnovne stvari ;)

@dovlica
to zawisi od profesora...
ja mrzim shto moja profesorka likownog npr misli da je to najwazniji predmet na swetu..
i shto je meni istoricharka nakon mog objashnjenja kako meni istorija nece trebati za prijemni jer ne idem na prawa rekla "Nema weze...zawrshicesh ti na prawu kako god okrenesh..."

Sizzlym:
@dovlica
to zawisi od profesora...
ja mrzim shto moja profesorka likownog npr misli da je to najwazniji predmet na swetu..
i shto je meni istoricharka nakon mog objashnjenja kako meni istorija nece trebati za prijemni jer ne idem na prawa rekla "Nema weze...zawrshicesh ti na prawu kako god okrenesh..."
Naravno da zavisi od profesora i u gimnazijama nema ko da ih sputava... recimo kod mene je bilo 53 profesora od kojih je oko 40-ak njih bilo iz struke i sad zamisli kad oni pocnu da sputavaju ove ostale i da im jasno stavljaju do znanja da njihovi predmeti uopste nisu bitni u toj skoli (sto i jeste tako). Naravno imali smo i mi namcora iz tih opstih predmeta ali malo je takvih (bar u strucnim skolama) ;)

Back