Šta vas je danas oduševilo?

- Odusevio me je Vandin komentar uz reputaciju :heart:

- Odusevilo me je sto sam konacno odlucila da svakom danu u svom zivotu pokusam da dam poseban znacaj.

Pocelo je od sitnica...
Danas sam izbacila iz upotrebe uobicajeni servis za rucavanje (lep, ali je dosadio) i ubacila takozvani slavski u svakodnevnu upotrebu.
To zvuci bas glupo kada se ovako napise, ali sustina naravno nije u tanjirima vec u uzivanju u sitnim stvarima, u osecaju da imamo pravo da nam bude lepo, u podsecanju da necemo ziveti vecno i da nema nikakvog smisla cuvati ono najbolje za druge i za posle.

- Kupila za male pare knjigu koju sam mogla i da pozajmim, ali volim onaj osecaj kada se potpisem na prvoj stranici i kada okrecem list po list ciste i nove knjige.

- Uspela da kaznim dete za jedan prekrsaj na takav nacin da se niko ne oseca porazeno, ni ponizeno, tako da nije bilo nikakvog konflikta, a naucio je da ce ipak morati uvazi posledice svoje greske i da za ubuduce zna da pravila moraju da se postuju iako je on nasa najveca ljubav.

- Uspeli smo da uselimo ribice iz naseg akvarijuma u jedan drugi akvarijum. Juce je ovaj nas poceo da propusta vodu (i urnisao nam deo parketa u dnevnoj sobi :roll: ) i odlucili smo da necemo kupiti novi. Te ribice ( i generacije njihovih predaka :)) su se rodile u nasem akvarijumu i bilo bi jako tuzno da ih nismo udomili, medjutim, imale su srece :)

- Odoh da skuvam kafu za sebe i mm, popicemo je na terasi, a onda nastavljam da uzivam u novoj knjizi :zaljubljena:

-I da, divno je sto imam vas i ovaj forum gde mogu da se hvalim, zalim, pitam, kukam, zabavljam, dosadjujem i druzim.

Ljubim vas sve, zivot je lep :D

...

Одушевио ме Хармонин пост изнад. :heart:

Одушевљава ме мој млађи син ових дана, има 17 година, уписао је факс, а ради већ трећу недељу... :heart::heart:

:worth: Kada u moru gluposti , nepismenih seretluka , naiđem na ovako nešto , naprosto se raznežim ...svi komplimenti roditeljima ovog pametnog deteta .

Poslednja izmena:
Одушевила ме форумашица изнад, а ни име не знам а јој изговорим, ја је у себи зовем ,,Цинаида'' :)
Кренула са коментарима на једној теми, смејем се сама са монитором! :zcepanje:

Одушевила ме форумашица изнад, а ни име не знам а јој изговорим, ја је у себи зовем ,,Цинаида'' :)
Кренула са коментарима на једној теми, смејем се сама са монитором! :zcepanje:
:lol: e krenulo me veceras... samo da na dobro izadje. :cmok2:

:worth: Kada u moru gluposti , nepismenih seretluka , naiđem na ovako nešto , naprosto se raznežim ...svi komplimenti roditeljima ovog pametnog deteta .

Хвала, сад тек видела пост.
Заиста сам срећна што имам децу какву имам.

П.С. Док ово пишем, они су у граду, на Данима пива. Ако се врате пијани, мењам пост сутра. :)

Еее, одушевили ме синови! Ем трезни, ем расположени! :):heart:
Само треба издржати још неколико ноћи Дана Пива...
hmmmm ... što reče neko pametan, ahaa, našao sam to :
Неком од 15 година на мору мама не треба да падне на памет!
Уколико се тако зажелео маме, да јој пише овакве поруке, мама би требало да се дебееело запита шта је по среди.
Dakle, iz premisa : Dani Piva, deca trezna, deca RASPOLOŽENA, koja li je konkluzija ?!? :eek:

Izvini, Vanda, morao sam da ti bacim kosku, nema onog, stranog Piva, pa da ne bude baš sve idilično i dosadno !!! :lol:

:super::super::super:
Наравно!
А рекох, и да се нису вратили трезни, не бих ја правила хаос, један је пунолетан, а други ће ускоро.. Него бих се забринула да се напију, па да маајци шаљу срцепарајуће поруке! :confused:

Back