donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
divan dan i rucak na vrelu....usporeni konobari i ritam zivota....poppdne na jezeru....deca koja se smeju....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) su se rodile u nasem akvarijumu i bilo bi jako tuzno da ih nismo udomili, medjutim, imale su srece 

Одушевио ме Хармонин пост изнад.
Одушевљава ме мој млађи син ових дана, има 17 година, уписао је факс, а ради већ трећу недељу...![]()
Kada u moru gluposti , nepismenih seretluka , naiđem na ovako nešto , naprosto se raznežim ...svi komplimenti roditeljima ovog pametnog deteta .

Одушевила ме форумашица изнад, а ни име не знам а јој изговорим, ја је у себи зовем ,,Цинаида''
Кренула са коментарима на једној теми, смејем се сама са монитором!![]()
e krenulo me veceras... samo da na dobro izadje. 
Kada u moru gluposti , nepismenih seretluka , naiđem na ovako nešto , naprosto se raznežim ...svi komplimenti roditeljima ovog pametnog deteta .

Pričaj !!! Koji je prvi povraćao ?!?Хвала, сад тек видела пост.
Заиста сам срећна што имам децу какву имам.
П.С. Док ово пишем, они су у граду, на Данима пива. Ако се врате пијани, мењам пост сутра.![]()

Еее, одушевили ме синови! Ем трезни, ем расположени!
Само треба издржати још неколико ноћи Дана Пива...
Наравно! Успут, какви би то момци били да никад не попију ништа?I da ne budu bas svako vece trezni opet su divni koliko jesu.
hmmmm ... što reče neko pametan, ahaa, našao sam to :Еее, одушевили ме синови! Ем трезни, ем расположени!
Само треба издржати још неколико ноћи Дана Пива...
Dakle, iz premisa : Dani Piva, deca trezna, deca RASPOLOŽENA, koja li je konkluzija ?!?Неком од 15 година на мору мама не треба да падне на памет!
Уколико се тако зажелео маме, да јој пише овакве поруке, мама би требало да се дебееело запита шта је по среди.

Izvini, Vanda, morao sam da ti bacim kosku, nema onog, stranog Piva, pa da ne bude baš sve idilično i dosadno !!!![]()

, dal ova vrućina deluje