Šta vas je danas oduševilo?

prijem i pristup prema meni u stomatoloskoj ordinaciji danas i intervencija koju su odradili...
raspolozeni za salu,opusteni a ipak profesionalno i kvalitetno odradili posao za koji sam dugo mislio da je nemoguce obaviti
u jednom trenutku morao sam da se nasmejem i pored puna usta raznim spravama,upijacima i sl

..ne samo danas ...inače ... sposobnost današnje medicine da izliječi određena patološka stanja ... npr. zacjeljenje rane(ulcusa) dijabetičara ili inficirane rane nakon imputacije malog prsta takođe dijabetičara nakon borbe od dva mjeseca uzimanja briseva i liječenja antibioticima ... borba sa infekcijom može biti uspješna jedino ako ne potcjeniš protivnika (u ovom slučaju bakterije ...)

Prijatelj iz detinjstva.
Javio se i pokazao mi sva pisma i poruke koje slao mnogim ljudima za koje je postojala i najmanja sansa da me poznaju kako bi saznao gde sam i da li sam prezivela. I ja sam doduse cesto mislila na njega ali nisam ulagala neki poseban trud da ga nadjem, nekako mi nije bilo ni stalo da znam sta je i ko ostao s druge strane. Plasila sam se sopstvene mrznje i nedostatka snage da ljude razvrstavam na normalne i nenormalne. Lakse je bilo staviti sve u jedan kos i zaboraviti na njih.
Vratio se u Sarajevo i izgradio uspesnu karijeru, slusa istu muziku kao nekad, ne veruje u Boga, ne pripada nikome, pusi dve pakle na dan, smota poneki dzoint, ima mnogo zena ali ni jednu vezu, lep je, zdrav, zgodan i sasvim isto lud kao dok smo bili deca.

Eto, svasta nesto napisah , detaljan je taj moj utisak o njemu a on za mene samo rece: "Ziva si i zdrava"

Valjda je to lep nacin da kaze da nisam ni lepa, ni zanimljiva ni bilo sta od onoga kakvom me pamtio ili je samo to sto sam ziva bilo bitno u trenutku kad smo se sreli.

Јуче смо генерално средили подрум!!!:super:
Први пут после 38 година колико живим у овом стану! До сада сам га само мало сређивала једном у неколико година, тек да не буде хаос...а никад овако скроз!
Требало нам је 8 сати ефективног рада....нас двоје...
СВЕ избацили напоље, половину тога побацали, после све сложили назад....Подрум одједном дошао велики и простран....:lol: Нагутали смо се прашине ко нико, све ме боли...али сам презадовољна! :super:

Јуче смо генерално средили подрум!!!:super:
Први пут после 38 година колико живим у овом стану! До сада сам га само мало сређивала једном у неколико година, тек да не буде хаос...а никад овако скроз!
Требало нам је 8 сати ефективног рада....нас двоје...
СВЕ избацили напоље, половину тога побацали, после све сложили назад....Подрум одједном дошао велики и простран....:lol: Нагутали смо се прашине ко нико, све ме боли...али сам презадовољна! :super:
Једаред је још једна средила тај подрум, али ти ниси била ту... :)

Док сам смишљала шта ћу да вечерам, дођоше ми синови, били код М и С (које су сестре), и донели ми два веелика парчета пице коју су њих четворо правили!!! :heart::heart:
И сад њих четворо циче из друге собе, а ја уживам, овако наједена..

Back