TheMakica
Aktivan član
- Poruka
- 1.537
Mene je danas odusevio mm.. Prosto sam sela i posmatram ga kako je divan, odusevljava me iz dana u dan.. Koliko me odusevljava toliko me plasi da se ne promeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I treba da budes! Svaka mu castОнај мој отишао на ролерима за НС....(прешао 40 км за три сата)!!!
Баш сам поносна на њега!![]()
Онај мој отишао на ролерима за НС....(прешао 40 км за три сата)!!!
Баш сам поносна на њега!![]()
A otkud ti znaš gde je on na rolerima bio..........?

Нагутали смо се прашине ко нико, све ме боли...али сам презадовољна! 
Једаред је још једна средила тај подрум, али ти ниси била ту...Јуче смо генерално средили подрум!!!
Први пут после 38 година колико живим у овом стану! До сада сам га само мало сређивала једном у неколико година, тек да не буде хаос...а никад овако скроз!
Требало нам је 8 сати ефективног рада....нас двоје...
СВЕ избацили напоље, половину тога побацали, после све сложили назад....Подрум одједном дошао велики и простран....Нагутали смо се прашине ко нико, све ме боли...али сам презадовољна!
![]()

Mene je zaista oduševila jedna lepa tema na ovom forumu koja je pokazala da u ovom surovom vremenu ipak ima i emocija.Iskrenost ovde na forumu. Lepo je to...
Која? Хајде реци, да и ја мало видим нешто лепо на форуму, не видех одавно!Mene je zaista oduševila jedna lepa tema na ovom forumu koja je pokazala da u ovom surovom vremenu ipak ima i emocija.
Poruka jednog sina koju je majka podelila sa nama.Која? Хајде реци, да и ја мало видим нешто лепо на форуму, не видех одавно!