Sta vas je danas iznerviralo

Tv ne gledam vec 5 (pet) godina.Njihove politicke bajke za veliku decu,realiti show :bljuc:,prave nas idiotima...i onda odem na komp ,a ..neta neeeema pa nema:dash:
A posao...dobro je Elektrika rekla ,trazi vezu a ne posao.Nemoguca misija.O doktorima necu ni da pricam (cast izuzecima).Sve to me nervira svaki dan.

seseljev sin poslanik u narodnoj skupstini....
tomin sin gradonacelnik kragujevca....
ima jos `brdo` primera....
ok, nisam ni ocekivala da ce se zaposliti u nekoj bajnoj fabrici (ipak je to namenjeno nasoj deci), al` nekako me uzasno sve ovo nervira

Nadam se da ces resiti problem.
I ja tako. Utisam do kraja TV kad idu reklame, ne mogu to da gledam.
Rešio sam problem! Pošto znam engleski malo sam istražio i ustanovio da Adblock odavno baguje i da instalacijom U block extenzije mogu da se reše ovi dosadni sadržaji...:) Ima sve više i više reklama svuda, interesantno da U block pokazuje najviše blokova na YT i krstarici...Volim strane televizije koje uopšte nemaju reklame...

- - - - - - - - - -

seseljev sin poslanik u narodnoj skupstini....
tomin sin gradonacelnik kragujevca....
ima jos `brdo` primera....
ok, nisam ni ocekivala da ce se zaposliti u nekoj bajnoj fabrici (ipak je to namenjeno nasoj deci), al` nekako me uzasno sve ovo nervira
Ja gledam da se više uopšte ne nerviram, prihvatio sam potpuno budistički pristup...:neutral:Kada vidim da je neko ili nešto mutno, eleminišem ga, ne bukvalno, pa tako i te vesti...Šeki se tamo cereka ko blesav a nijedna stvar iz njegove politike nije nikada i nigde uspela, samo je sa ostalima doprineo uništenju ionako bedne nekadašnje države Srbije.

...opa slavi se u Sapcu, Gospojina :)

...strpi se malo, a i ako capnes malo nece te obesiti valjda....
Slavilo se nego sta :D Jedino sto je vreme sugavo. Bila sam na vasaru samo u ponedeljak, i skoknucu sutra, valjda se nece svi pokupiti i otici. A prase nisam mogla da jedem jer je lik koji nam to zavrsava kasno popodne ispekao i doneo vruce, a ja samo jagu mogu da jedem toplu dok mi je topla prasetina fuj.

videh zenu naseg poznatog glumca (beogradjani) u jednosmernoj ulici ceka taxi sa detetom od 3-4g.....dugo mu duvala nos u maramicu i onda samo otvori saku i maramicu `ispusti`...
a ja mislila oni neki fin i kulturan svet...msm, nisu seljaci ko vecina nas dosljaka
:roll:

Ja sam video MNOGE naše poznate ličnosti, koje nas više od običnih ljudi i predstavljaju u svetu, kako se ponašaju gore od ''ljudi sa pijace''...Ovo je teritorija gde je ''Bog'' odavno rekao laku noć i gde '' društvena elita'' kao pojava, ne postoji ne desetinama već stotinama godina tako da ovo nije iznenađujuće...

- - - - - - - - - -

Mada realno zašto i očekivati nešto od te kategorije kada se oko glumaca stvara velika fama i kod nas i u svetu, u sve se mešaju, kao švajcarski nož su, univerzalni a jedina njihova profesija je oponašanje drugih ljudi...

Uvek sam bila za medicinu.
Ali proverenu.
I ne mogu da zamislim da neko napravi vakcinu koja bi stitila od necega, a imala neku zaista tesku kontraindikaciju.
Razumem roditelje koji se plase...
Sve to treba prekontrolisati.
Dok mi je cerka bila beba, na vakcinaciju sam gledala kao na odbranu od teskih oblika raznih bolesti i uvek sam vodila racuna o tome da me niko ne podseca na vakcinaciju, niti sam dete plasila vakcinom, ono tipa, ako ne budes dobra bice boc-boc, kao sto sam slusala neke majke da govore svojoj deci.
Zato se moje dete nikad nije plasilo da ide kod lekara ili kod zubara, jer sam joj lepo objasnila zasto je to dobro.
Ako je ta vakcina stetna kako tvrde roditelji, treba je proveriti i uveriti se da li je stetna ili nije.
Mozda je rizicna da je dete primi ako je vec bolesno od neke bolesti, treba sve to naucno proveriti, ali za to su potrebne sigurno godine naucnog istrazivanja s obzirom na moja saznanja kako sve to ide u toj farmakoindustriji.
Znaci, sve ostaje na roditeljima i lekarima koji ce prijavljivati one koji ne pristaju da im deca prime tu vakcinu.

Ja mislim da postoje manipulacije sa vakcinama ali uglavnom u nerazvijenim delovima sveta tipa afrike, azije, gde su muslimani ali opet i tamo je, po meni, 90% vakcina ispravno i spašava živote, iako zapad koji ih plaća nema nikakvu obavezu da spašava crnce ili mudžahedine...Talibani su protiv vakcina a ne bih hteo da budem sa njima u društvu...Znači nisam protiv teze o Zaverama ali nisam ni paranoik a YT je omogućio mnogim paranoicima da dobiju glas i krila...Ponekad je paranoja zaista samo psihička bolest.

- - - - - - - - - -

Mnogi od nas su živi danas zahvaljujući vakcinama a čak i ti koji su protiv su isto tako živi zbog njih ili neko iz njhove familije.

Ja mislim da postoje manipulacije sa vakcinama ali uglavnom u nerazvijenim delovima sveta tipa afrike, azije, gde su muslimani ali opet i tamo je, po meni, 90% vakcina ispravno i spašava živote, iako zapad koji ih plaća nema nikakvu obavezu da spašava crnce ili mudžahedine...Talibani su protiv vakcina a ne bih hteo da budem sa njima u društvu...Znači nisam protiv teze o Zaverama ali nisam ni paranoik a YT je omogućio mnogim paranoicima da dobiju glas i krila...Ponekad je paranoja zaista samo psihička bolest.

- - - - - - - - - -

Mnogi od nas su živi danas zahvaljujući vakcinama a čak i ti koji su protiv su isto tako živi zbog njih ili neko iz njhove familije.

...da...:ok:

Naš narod ima neverovatno sklonost ka zaverama i paranoji...Ovde kada se čovek spotakne o kamen on ga optuži za antisrpstvo ili kada pogine u stranim kolima, usled često nenormalne brzine, kola su kriva, namerno su podešena da ubijaju...:dontunderstand:
Tema... Onaj osećaj kada prevrneš sve fioke i umesto jedne kartice koju tražiš nađeš gomilu beskorisnih vizit karti od kojih neke godinama skupljaju prašinu, jer ne znaš ''kada će ti zatrebati'':roll::evil:

- - - - - - - - - -

Nastavak trabunjanja protiv vakcinacije
Gde gledaš ti sve to brale??? Drago mi je što ne pratim medije, ni strane a kamoli domaće.

Naš narod ima neverovatno sklonost ka zaverama i paranoji...Ovde kada se čovek spotakne o kamen on ga optuži za antisrpstvo ili kada pogine u stranim kolima, usled često nenormalne brzine, kola su kriva, namerno su podešena da ubijaju...:dontunderstand:
Tema... Onaj osećaj kada prevrneš sve fioke i umesto jedne kartice koju tražiš nađeš gomilu beskorisnih vizit karti od kojih neke godinama skupljaju prašinu, jer ne znaš ''kada će ti zatrebati'':roll::evil:

- - - - - - - - - -

Gde gledaš ti sve to brale??? Drago mi je što ne pratim medije, ni strane a kamoli domaće.

....:lol: juce sam napunila pola kante za smece tih kojekakvih ceduljica i vizit karti "trebace nekad za nesto" :mrgreen:

Ja sam danas detaljno usisavao i sređivao i iskoristio nestanak te kartice da očistim i istresem fioke...I opet nisam bacio dosta stvari jer mi ne trebaju sada ali imam osećaj da ako sve pobacam u besu, već sutra će mi zatrebati...:roll: Inače je to magnetna kartica i koristio sam je poslednji put pre nekih dve nedelje i tačno imam osećaj da sam je izvadio iz futrole u kojoj držim ličnu kartu i bus plus i da sam je stavio negde ali nikako da mi prodre u svest gde!!! Obično mi stoji ispod lične karte ali sam tu u dva navrata stavljao prvo bankovnu karticu a onda zdravstvenu i nisam ni pomišljao na ovu sve do danas...Teško da je mogla da ispadne iz te futrole a da ne primetim...

Back