pady
Aktivan član
- Poruka
- 1.177
U Sapcu, pored groblja..gde je taj Tempo koji radi do 20h?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Sapcu, pored groblja..gde je taj Tempo koji radi do 20h?
Zar te nisam viđala na Biblioteci? Možeš da probaš u knjižarama, oni cene kad neko puno čita, prati šta ima novo na tom polju. Ima konkursa, pojedine knjižare vrše i testiranja. Možeš da spojiš lepo i korisno.
Za progonitelja šta reći, užas. Ja bih se obratila policiji.
U Sapcu, pored grobljaSvi Tempo Express objekti rade do 20h ili 21h. Pise i na njihovom sajtu https://www.tempocentar.com/tempo-express
Везу треба тражити а не посао.
U maxiju su ti veći manjkovi nego u trafici, jer u maxiju nd kradu samo novine, a fizički je mnogo teže.
nova menjacnica u maksima gorkog na kalenic pijaci...odnesem bingo da mi provere i isplate dobitak od 60 din...jedan debeljan ga provuce kroz aparat i kaze ne mogu da isplate, nemaju jos u kasi za lutriju...
odem u drugu menjacnicu u bulevaru, dam isto...oni kazu - vec vam je isplaceno
znaci strasno koliko se vara i krade na sve strane, i to za sitne pare
Za Grebu:
Ja vise nikog ne brenujem.
Vratila bih se kod tog sto ti je provukao listic i svasta mu rekla.
Kad su vec digitalizovani zasto se desavaju takve stvari, vec nas tuc*aju u mozak ko i gde stignu.
Od februara meseca lekar opste prakse ne moze da udje u sajt mog lekara specijaliste.
Danas sam isla u bolnicu da vidim zasto ne moze lekarka da mi zakaze, kad mi sestra kaze da je to zbog toga sto mi je lekar opste prakse sa druge opstine!!!
Kriva je i moja lekarka sto to nije znala, sta reci nego je*o lud zbunjenog.
Ma sve rade samo da otkace pacijente.
E pa nece moci.
Sestra sa saltera mi rece da mi lekarka opste prakse napise uput za tu bolnicu i za tog specijalistu i da sa takvim uputom dodjem.
Tako cu i da uradim.
Ako mi i posle toga ne budu omogucili da vidim specijalistu, trazicu da pricam sa nacelnikom, direktorom ili da mi daju karton pa da ga nosim negde drugde.
U spajizu mi stoji vrelo prase koje ne mogu jesti do sutra![]()
Ad block plus mi gotovo uopšte ne blokira oglase i sada mi je pregledač prepun reklama, inače i na TV kada su reklame ili totalno utišam ili prebacim. Jel i drugi imaju ovaj problem sa pregledačem???