Sta vas je danas iznerviralo

Zar te nisam viđala na Biblioteci? Možeš da probaš u knjižarama, oni cene kad neko puno čita, prati šta ima novo na tom polju. Ima konkursa, pojedine knjižare vrše i testiranja. Možeš da spojiš lepo i korisno.
Za progonitelja šta reći, užas. Ja bih se obratila policiji.

Da, obozavam da citam i zaista bih dala dusu i srce i svu snagu koju imam da radim u nekoj knjizari ili biblioteci.
Pokusavala sam, konkurisala sam na sve moguce oglase Vulkana, Lagune, ali nikad me nisu pozvali cak ni na razgovor. Nije mi sudjeno, izgleda.
Eto pre neki dan sam prosetala do jedne Lagunine knjizare i videla da rade samo mladici i devojke.
Starijima, ove izdavacke kuce ne daju sansu. Nikakvu.
Ne mogu vise, odustacu od svega.

U Sapcu, pored groblja :mrgreen: Svi Tempo Express objekti rade do 20h ili 21h. Pise i na njihovom sajtu https://www.tempocentar.com/tempo-express

..aha, ok to je nesto drugo nema veze sa ovim Tempo objektima na koji smo Elektrika i ja mislile...

- - - - - - - - - -

...Aman i Maxi traze radnike, oni ne prave pitanje oko godina, ali je kod njih ubistvo raditi..jos u Maxiju i nekako, Aman je katastrofa totalna....

...ne treba veza kod njih...predas poslovodji u prvom objektu koji ti je najblizi, on kad ima potrebu za radnikom kontaktira centralu oni odobre, on zove one koji su mu predali popunjen
zahtev za posao...prosto...mada nije lose biti sa poslovodjom bar na dobar dan, kako ste...

U maxiju su ti veći manjkovi nego u trafici, jer u maxiju nd kradu samo novine, a fizički je mnogo teže.

...ali ima koleginicu da je zameni, ima wc da se ne pati, ima pauzu da jede ko covek...ima i topli obrok i regres i pravo na bolovanje i godisnji odmor placen, i
ide joj staz od dana kad je prime na obuku.....to ima u malo kojoj firmi danas...a manjak imaju naravno ali i poslovodja ima otpis koji ce da pokrije taj manjak...
...sta je teze, ako iz magacina neko drugi donosi robu i slaze sve sto je tesko....u kisosku kad ti stigne roba ne znas dal da se ubijes ili da nekog ubijes, em malo
pa ne moze sve da stane, em moras i da pakujes robu i da prodajes, i da gledas da li ce da ti ukradu iz frizidera ili sa pulta ili dobavljaci licno da te zakinu za
paket vode, soka ili daleko bilo box cigara....sto ociju ti treba dok ne udjes u stos...a odgovornost je samo i iskljucivo tvoja....

nova menjacnica u maksima gorkog na kalenic pijaci...odnesem bingo da mi provere i isplate dobitak od 60 din...jedan debeljan ga provuce kroz aparat i kaze ne mogu da isplate, nemaju jos u kasi za lutriju...
odem u drugu menjacnicu u bulevaru, dam isto...oni kazu - vec vam je isplaceno

znaci strasno koliko se vara i krade na sve strane, i to za sitne pare

nova menjacnica u maksima gorkog na kalenic pijaci...odnesem bingo da mi provere i isplate dobitak od 60 din...jedan debeljan ga provuce kroz aparat i kaze ne mogu da isplate, nemaju jos u kasi za lutriju...
odem u drugu menjacnicu u bulevaru, dam isto...oni kazu - vec vam je isplaceno

znaci strasno koliko se vara i krade na sve strane, i to za sitne pare

...e pa strasno:eek: jesi se vratila da mu kazes da je lopov...stoka jadna..pih....

Kupola sam pantalone pre 4 dana u Massimo Duttiju i na njihov predlog ostavila kod njihovog krojaca da se skrate. Odem danas po njih, vadi ona pantalone iz kese izguzvane ko da su ih krave zvakale. Rekoh ove pantalone nisu ispeglane posle skracivanja a inace su pantalone na peglu tj.na crtu. Kaze pa ocigledno ih nisu ispeglali. Pitam jel to praksa ili...ne znaju. Kaze probajte da vidimo da li su u redu. Rekoh ne moram da probam odmah vidim da nisu u redu jer su izguzvane i kako da vidimo kako sada stoje sa ovim ukrivo savovima.
Mrtve ladne njih dve konstatuju kako oni ne peglaju stvari nakon sto ih propisno izguzvaju prepravljajuci, a i dugo su stajale u kesi. To dugo je od juce.
Ok, rekoh necu ni da probam, ali da sam odnela kod moje lokalne snajderke Rade ona bi ih ispeglala pod konac.
Izem vam vaseg licenciranog snajdera.

Za Grebu:
Ja vise nikog ne brenujem.
Vratila bih se kod tog sto ti je provukao listic i svasta mu rekla.
Kad su vec digitalizovani zasto se desavaju takve stvari, vec nas tuc*aju u mozak ko i gde stignu.
Od februara meseca lekar opste prakse ne moze da udje u sajt mog lekara specijaliste.
Danas sam isla u bolnicu da vidim zasto ne moze lekarka da mi zakaze, kad mi sestra kaze da je to zbog toga sto mi je lekar opste prakse sa druge opstine!!!
Kriva je i moja lekarka sto to nije znala, sta reci nego je*o lud zbunjenog.

Za Grebu:
Ja vise nikog ne brenujem.
Vratila bih se kod tog sto ti je provukao listic i svasta mu rekla.
Kad su vec digitalizovani zasto se desavaju takve stvari, vec nas tuc*aju u mozak ko i gde stignu.
Od februara meseca lekar opste prakse ne moze da udje u sajt mog lekara specijaliste.
Danas sam isla u bolnicu da vidim zasto ne moze lekarka da mi zakaze, kad mi sestra kaze da je to zbog toga sto mi je lekar opste prakse sa druge opstine!!!
Kriva je i moja lekarka sto to nije znala, sta reci nego je*o lud zbunjenog.

...ne znam koliko je to tacno, ali znam da mi sa ove strane Save i Dunava, ne mozemo u Zemunsku bolnicu jer mi sa ove strane imamo vise zdravstvenih ustanova,
a ta tamo je predvidjena za Zemunce, NBg-djane, i celu Vojvodinu...

...opet ni nema na svakoj opstini bas specijalistickih ustanova, malo mi je to bzvz..ali mozes sama da uzmes uput bez datuma i da ides da ti oni tamo licno zakazu,
bar je moglo, da li su ti rekli postoji li ta opcija...

Ma sve rade samo da otkace pacijente.
E pa nece moci.
Sestra sa saltera mi rece da mi lekarka opste prakse napise uput za tu bolnicu i za tog specijalistu i da sa takvim uputom dodjem.
Tako cu i da uradim.
Ako mi i posle toga ne budu omogucili da vidim specijalistu, trazicu da pricam sa nacelnikom, direktorom ili da mi daju karton pa da ga nosim negde drugde.

Ma sve rade samo da otkace pacijente.
E pa nece moci.
Sestra sa saltera mi rece da mi lekarka opste prakse napise uput za tu bolnicu i za tog specijalistu i da sa takvim uputom dodjem.
Tako cu i da uradim.
Ako mi i posle toga ne budu omogucili da vidim specijalistu, trazicu da pricam sa nacelnikom, direktorom ili da mi daju karton pa da ga nosim negde drugde.

...pa da, tako i uradi, zakazace ti, ja sam tako odnela uput i zakazala intervenciju na vma, samo se ceka, meni nije bilo mnogo hitno pa se nisam nesto ni bunila
ali moze to iranije ako je bas neka muka...
...mozes sama da zakazes svuda, samo uzmi plavi uput i predhodno misljenje tog specijaliste kad si bila, tu treba da stoji kad je kontrola...

Back