mikica__
Obećava
- Poruka
- 90
Ah,da,i jesi li cuo za onu staru : "Ako ne uspes u Beogradu,i NS-u,300 evra,i pravac Nis,tamo sve primaju.." -ovo jako dugo kruzi Beogradom..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ehm,naprotiv..Da si zaista citao moje postove,shvatio bi koliko se trudim da psihologiju spustim na zemlju,posto su je mnogi podigli,kako sa teskim upisivanjem,i slicnim stvarima.Dakle,nisi citao moje postove..Ja sam samo jako informisana sto se tice Beograda,Nisa,Novog Sada,a ti,ako si se kao student iz Nisa,osetio prozvanim,zao mi je..Al' verujem da imas razloga..Uzgred,ja sam rekla kako je Nis prelako upisati-bez preteranog rada,i poena.A opste je poznato da Nis ne drzi zavidan nivo,bar sto se psihologije tice.Da sam bila na predavanjima,nisam,da je ovo moje subjektivno,jeste..Ali prica sa puno profesora koji su predavali u Beogradu,a sada u Nisu,i obrnuto,dosta govori.Jeste,i to je subjektivnost,ali ipak je uzorak poveci
Ne sekiraj se ti za statistiku,vec sam ti rekla da sam jako dobro upoznata sa psihologijom,a imam i puno kolega sa svih podrucja,pa znam..
Ali hvala u svakom slucaju,kolega!
Ah,da,i jesi li cuo za onu staru : "Ako ne uspes u Beogradu,i NS-u,300 evra,i pravac Nis,tamo sve primaju.." -ovo jako dugo kruzi Beogradom..
Što volim ljude koji idu na jedan jedini fakultet a tvrde da je bolji (teži, priznatiji) od nekog xyz fakulteta.
Nema potrebe da lečite svoje komplekse.
Onaj iza koga stoje uspesi, rad, znanje, nema potrebu da se hvališe svojim fakultetom i omalovažava druge.
@Psyho_86
gde je nestao tvoj komentar?
Razumeli smo se, u svakom slučaju.![]()
Ahm,ok,nacrtacu..Mislila sam da za tim nema potrebe..Ocigledno te pogresno procenih.
Dakle,argumentacija se odnosi na @Psycho_86 ,a ne na tebe.A,slozila sam se,jer de facto to mislim.Da li je sada malo jasnije,ili cu morati da napravim sematski prikaz?
Nisam ni na cemu,hvala na pitanju.
Ja sam iz Nisa i imala sam drugaricu koja se spremala za arh, tako da mogu da ti kazem iz prve ruke da ni ovde nije lako. Pripreme su isto skupe, e sad naravno manja je konkurencija nego u BG-u ,ali da moras da zapnes sa spremanjem - moras.
poz![]()
Da ti ne pricam sta sve ovde kruzi za beogradske fakultete....Ah,da,i jesi li cuo za onu staru : "Ako ne uspes u Beogradu,i NS-u,300 evra,i pravac Nis,tamo sve primaju.." -ovo jako dugo kruzi Beogradom..
Tacno tako. I ja studiram Ang i znam o kojoj profesorki pricas, a posto radi i ovde i tamo nema zasto da laze.mam sestru koja studira u nisu anglistiku i cija je profesorka (radnik beogradskog i niskog fakulteta istovremeno) sama prokomentarisala odredjene mane fakulteta u bg koje se cini mi se ticu nacina predavanja ali nebitno.....
Ma cini ti seeee....a ja nacuo da su beogradjani snobovi....
Samo ste me pogresno protumacili.Ja ni u jednom postu nisam rekla da je to zaista tako,nego da se prica,i pritom navela da je to subjektivan stav pojedinca.
Uzgred,ja ne omalovazavam druge fakultete,i sama sam pored Beograda,konkurisala u Novom Sadu,da mislim da je los,sigurno to ne bih radila..
p.s.za anglistiku zaista ne mogu da komentarisem,posto nisam upoznata,ni najmanje..A,rekoh vec da sam i ja sama svesna da Bg ima milion nedostataka.I,naravno,i ti imas pravo da mislis da su ljudi iz Beograda snobovi,da je za odredjene stvari bolji Nis od Beograda.Ja zaista postujem subjektivnost.Kako tvoju,tako i svoju.
Zao mi je sto sam shvacena kao neko ko mrzi sve druge fakultete,izuzev svog,jer zaista nije tako.Naravno da svoj fakultet cenim,jer,da nije tako,ne bih ga upisala..
A,odredjenim ljudima koji ne znaju da komuniciraju kao ljudi,argumentovano,ne mogu da odgovorim.
Koja je poenta konkurisanja na obe studijske grupe,osim ako se ne plasis moguceg neuspeha?Jer,imas dovoljno vremena da se opredelis sta zelis od ta dva,a za prijemni mozes spremati isto..
Ukoliko konkurises u Beogradu,neizvodljivo je konkurisati na dve studijske grupe.To je izvodljivo jedino u NS-u,i Nisu-na koji ti nikako ne preporucujem da konkurises,jer oni nude sve,samo ne psihologiju i pedagogiju.