mikica__
Obećava
- Poruka
- 90
Pitala je sta mislimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Misljenje moze da bude subjektivno ili objektivno! Moje je subjektivno, zasnovano na nekoj vrsti iskustva, i imam pravo da ga postavnim kao takvo! I ti, posto ne znas ni jedan razlog, tebi je tu 10000000 mozda... Labilan???? Znas li ti uopste sta znaci labilan??
Slazem se da svoja misljenja gradis na subjektivnim detaljima,i samo detaljima.I tudjem iskustvu,koje je relativno.Bar da si rekao da je u pitanju tvoj najbolji drug,pa bih donekle razumela gradjenje tvog stava u odnosu na njegov.Al' je u pitanju "tamo neki" .Labilnost,momak,labilnost..U misljenju,razmisljanju,donosenju svojih odluka,gradjenju licnog dentiteta,i jos mnogo toga.Al' da te ne mucim vise sa psihologijom..
Nije mi jasno zasto se deres?Nema potrebe za nervozom,nikakvom..
Ja svoja misljenja ne zasnivam na pojedincu,posebno ne losa.Al' ne zameram,zivot je pred tobom..
P.S.Ako ti rec LABILNOST nije poznata,preporucujem google,posto sumnjam da ces listati recnik.
Pozdrav!I,samo civilizovano,bez povisenog tona(forumskog).Nije ni lepo,ni kulturno..