Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razmišljam kako se teme na Forumu već danima/eonima yebo te, svode na Čička i njen brak ili na afro i njen problem sa nogom.
:neutral:

plašim se da uđem na bilo koju temu, tačno znam da će od nekud da iskoči jedno ili drugo, pa sad ti piši o ičemu što nema veze sa :rida: ili klonjom od soma eura.

sad bih trebala da napišem radi korektnosti da nije ništa lično, ali jeste. baš jeste.

Meni je nedelja pocela uzas jedan.

- - - - - - - - - -

razmišljam kako se teme na Forumu već danima/eonima yebo te, svode na Čička i njen brak ili na afro i njen problem sa nogom.

plašim se da uđem na bilo koju temu, tačno znam da će od nekud da iskoči jedno ili drugo, pa sad ti piši o ičemu što nema veze sa :rida: ili klonjom od soma eura.

sad bih trebala da napišem radi korektnosti da nije ništa lično, ali jeste. baš jeste.

Kakva sad klonja od 1000 e? Procitah malocas solja, I zamisljam neku rezbarenu solju od soma e, ono se ispostavi da je rec o wc solji :(

- - - - - - - - - -

Nego, pa ne brani ni tebi niko da pises o cemu hoces.

licno da ti kazem..udaj se za mene..:rumenka:

Meni je nedelja pocela uzas jedan.

- - - - - - - - - -

Kakva sad klonja od 1000 e? Procitah malocas solja, I zamisljam neku rezbarenu solju od soma e, ono se ispostavi da je rec o wc solji :(

- - - - - - - - - -

Nego, pa ne brani ni tebi niko da pises o cemu hoces.

ne brani, naravno, ali ovo je tema o cemu razmisljamo, pa sam se izjasnila na istu.

licno da ti kazem..udaj se za mene..:rumenka:

'oću, batice :heart:

injao i za mene :rumenko:

'oću, batice :rumenko:

:heart:

Jevreji kažu da je sreda najbolji dan za skoro sve-posao, novac, ljubav..kada počinju nešto novo, oni počinju sredom, ponedeljak je bljak dan, a utorkom ne smeš da sečeš nokte :deda:

razmišljam kako laž ima i specifičan miris. tačno mi se nos nabrao od vonja.

...jevreji mudri, ja lenja...:lol:...sreda je Praznik, i hvala shto prihvati poligamiju ali ladno...:heart:

...nemam dovoljno motiva za razmishljanje vishe...:neutral:

Razmisljam da su mi za jedan isti radijator dosla tri razlicita majstora I da su svi u fazonu javicemo vam se, a da je rezultat cele te zahebancije I dalje hladan radijator. Msm, kako ih ne mrzi da dodju I prosto kazu eh, ne radi? Pa nisam ja luda, vidim I ja da ne radi jbte.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back