Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
da nastavim da gledam film ili da prekinem da nešto večeram 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto bi prekido, jedes uz film...najboljeda nastavim da gledam film ili da prekinem da nešto večeram![]()

...kako da skupim pare za jedne lepe botine,taman su za mene
ko poručene![]()

Шта је то?
тема
Видех новогодишње украсе у самопослузи, збиља претерано рано.
Ovde vec I ulice kite. Nego gledala ih I ja pre neki dan, pa ne mogu cudu da se nacudim, tipa 2 evra pakovanje od 24 kugle onako srednje velicine, 1 e nesto manja pakovanja, a za 3-4 e pakovanje 50 I vise komada. I to sasvim pristojnih ukrasa, ne ono u fazonu kutijica uvijena u papir, pa izgleda ko paketic.

Razmisljam kako je prosao cerkin prvi pismeni iz matematike, koji je imala danas. Prosle nedelje je imali pismeni iz nemackog i dobila je "sehr gut".
И овде већ почело качење. Свашта.
Она мала лутка. Сигурно је добро урадила.
Eh...mala... lutka jeste, ali mala vise nije tj. primetimo iz dana u dan kako brzo odrasta.
Ako bude koncentrisana - trebalo bi da uradi dobro. Videcemo...
ako budem morao brinuti kako ce mi dijete uraditi kontrolni iz matematike u osnovnoj skoli, odma cu ga udaviti, sta ce mi tako glupo dijete
Није ни основна школа оно што је некад била. Бар код нас.
Pobogu pti, nije joj to stoti, nego prvi kontrolni. Pomisli kako je tebi, odraslom coveku, kad nesto treba da uradis prvi put u zivotu.
program je napravljen da ga moze savladati prosjecno inteligentno dijete.
- - - - - - - - - -
kontrolni ko kontrolni, misim bezveze, sta tu ima da se dramatizuje.
))