Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razmisljam kako se pravilno cisti crni luk?

da li se skida samo braon sloj ili se skida i prvi sledeci beli, zdravi sloj?

luk-crni-300x199.jpg

Neki azijati koriste naci uniforme,simbole kao "foru" za maskenbal.
Kazu da se njima Hitler nije desio,ne znaju nista o istoriji toj ali im je eto zabavno kostimiranje i tvrde da ono sto se desavalo nekada davno u drugom delu sveta nije im bitno.

Zeludac mi se popeo do grla,nerealno je totalno da ne znaju koji je on zlocinac bio.

šta su ti ljudi?, .. padnu na sitnicama, sitnim malim beznačajnim :aha:

Баш нешто размишљам поводом овог поста Маргот (девојачко Ф.- што би рекла легит), да су те "ситнице" баш тако мале

Маргот их не би ни приметила.

Да су тако безначајне не би је уопште погодиле, јер како да је погоди нешто без значаја?

Дакле, било како било она је те безначајне ситнице или преценила или потценила, што ће рећи паде и она

на безначајним ситницама.

Е сад, оно што не ваља у свему томе је да сам управо сад и ја заједно са њом пао за безначајну ситницу.

Што вас који ово сад читате и заједно с нама падате подсећа на причу о Адаму и Еви и њиховом паду

за неку безначајну ситницу (пар залогаја са некакве воћке).

Дакле, на истоку старе приче, на западу ништа ново.

...nece ako se udala...:)

..razmisljam da li je normalno da se sad stalno nesto samoopopavam i prapipavam i da me svud negde nesto boli i nesto kao ima i ovamo i onamo,
od pustoga straha....i kako sad ja da zivim bez straha, kad i ovo sto mi je izvadjeno kazu moze da se vrati bilo gde u organizmu...:sad2::evil::dash:

...nece ako se udala...:)

..razmisljam da li je normalno da se sad stalno nesto samoopopavam i prapipavam i da me svud negde nesto boli i nesto kao ima i ovamo i onamo,
od pustoga straha....i kako sad ja da zivim bez straha, kad i ovo sto mi je izvadjeno kazu moze da se vrati bilo gde u organizmu...:sad2::evil::dash:
A znas li ti da je jedan od glavnih uzroka gomile bolestina stres, izmedju ostalog I te tvoje, pa se sad jos malo nerviraj I sama pravi situaciju jos gorom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back