гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
i mamino i mamino, bas su me razmazili <3333333
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žmuova mala sestra (mala, 25. godina al meni je mala!) dobila otkaz juče sirota, izlevatili je da im volontira godinu dana, cimali je celo leto, dali ugovor na dva meseca i prekinuli joj ugovor i pre isteka pošto su bili u mogućnosti.
Zove juče žmu mamu da ih čuje, da vidi kako su, šta rade, a keva počne da cmizdri, udarila u plač, ovaj se presekao pa šta je bilo, pa šta nije u redu, je l neko umro, poginuo, šta li... da bi se ispostavilo da mu je sestra došla s posla plačući, i ova se od tad ne smiruje...
J.bte, mene bi moja već nakrpila da sam čovek krpa i žena slina i da nema smisla takvo ponašanje, da će mi dati nedelju dana da se saberem i da na kraju tog perioda moram da izađem pred nju sa nekim planom.
A njegova udarila u plač, rida li rida, ma ne znam šta da je u pitanju, al otkaz mož misliti, tek je položila državni, ima mnoge mogućnosti, život je pred njom i tek pravi problemi sa kojima treba da se nosi.
Pravi od ćerke debila svaki dan sve više i više..

)Žmuova mala sestra (mala, 25. godina al meni je mala!) dobila otkaz juče sirota, izlevatili je da im volontira godinu dana, cimali je celo leto, dali ugovor na dva meseca i prekinuli joj ugovor i pre isteka pošto su bili u mogućnosti.
Zove juče žmu mamu da ih čuje, da vidi kako su, šta rade, a keva počne da cmizdri, udarila u plač, ovaj se presekao pa šta je bilo, pa šta nije u redu, je l neko umro, poginuo, šta li... da bi se ispostavilo da mu je sestra došla s posla plačući, i ova se od tad ne smiruje...
J.bte, mene bi moja već nakrpila da sam čovek krpa i žena slina i da nema smisla takvo ponašanje, da će mi dati nedelju dana da se saberem i da na kraju tog perioda moram da izađem pred nju sa nekim planom.
A njegova udarila u plač, rida li rida, ma ne znam šta da je u pitanju, al otkaz mož misliti, tek je položila državni, ima mnoge mogućnosti, život je pred njom i tek pravi problemi sa kojima treba da se nosi.
Pravi od ćerke debila svaki dan sve više i više..
Al' si ti surova neka zena
Ono realno kad pogledas, problem glupost koja ce se resiti, ali dobro, nije da ne pogodi. Nije bas za visednevno plakanje, mlada je, nacice drugi, ne hrani gladna usta.
))))))

Gde mi je saksija![]()

zene, ne ogovarajte tudje majke)

Sto se ti nisi javila s ovim savetom pre 5 god?![]()
Spasila bi me![]()