Margoot
Aktivan član
- Poruka
- 1.723
TTTT tačno je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zbunjen sam
od mog drugara, pa od njegovog sina devojka ide u arapsku zemlju na rad kao stjardesa
svasta znam, svasta umem, ali ovo bas ne razumem

zbunjen sam
od mog drugara, pa od njegovog sina devojka ide u arapsku zemlju na rad kao stjardesa
svasta znam, svasta umem, ali ovo bas ne razumem

Svako ima pravo da bira kako će da živi (i sa kim).

kako je najgore kad si sam na sebe ljut sto si neke stvari dozvolio
i onda se vrtis kao pas koji hoce da ugrize sebe za rep
Doduše, da te utesim, često dramatizujemo sasvim običnu situaciju ili tek nešto nevažno u ono što nam kvari dan, mesec ili sedmicu. To je beg od stvarnosti
Istina, odvratna situacija. Često mi se dešavala i verovatno će opet, niko nije imun ili ful sračunat da to izbegne. Ali svakako ću biti pametniji, ona priča o iskustvu...Doduše, da te utesim, često dramatizujemo sasvim običnu situaciju ili tek nešto nevažno u ono što nam kvari dan, mesec ili sedmicu. To je beg od stvarnosti
![]()
Jeste ,bude lekcija za sledeci put.ali kako mislis beg od stvarnosti?
Hoces reci da dopustamo da nam nesto shebe rasplozenje da ne bismo bili u sopstvenoj reali?
mozda I jeste tako ...nekadaPa da, evo ja sam sebi našao jednu žutu sovuljagu u poznim godinama za zanimaciju, neka mlada sheva bi već bila ozbiljniji problemmozda I jeste tako ...nekada

Pa da, evo ja sam sebi našao jednu žutu sovuljagu u poznim godinama za zanimaciju, neka mlada sheva bi već bila ozbiljniji problem![]()