pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.927
nisam ja car nego čatđipiti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
, ali prisetila sam se retoričkog pitanja pokojnog nastavnika matematike iz osnovne škole uz obavezno neki rastužen izraz lica, a koje je često postavljao nama koji dođemo do rešenja, ali nekim zaobilaznim putem: "Zašto, pobogu, lako, kad sve može na teži način?"To možda nije level siromaštva, nego hoćemo da skuvamo to izuzetno ukusno slatko od kore od lubenica...jeste primetili level siromaštva, iz kontejnera više ne bazde kore od lubenica
šalijo sam se, neki vic je nekad bio tako nekakavTo možda nije level siromaštva, nego hoćemo da skuvamo to izuzetno ukusno slatko od kore od lubenica...
i pritom smo našli način da upotrebimo više bez da bacamo?
Ne računam se u siromašne, ali sam srećna kad proizvodim manje otpada na ovoj planeti.
Moze se uzegne ako je u plastici na toplom, i mogu se nastane bube u njemuJel može cimet da se pokvari? Miriše malo izvetrelo, al ništa drugo se ne vidi ni ne oseća.
Mnogo je lepo to slatko nego je drndanje pravitiNakon što mi je neki dan prijateljica rekla da bolje slatko od onog od kore lubenice nije nikad probala, svu koru ostalu od jednog mega primerka sam isekla na jednake kockice i tek onda potražila na netu recept. Na moje oduševljenje, shvatila sam da je spoljni deo kore trebalo prvo oljuštiti, pa tek onda seckati.
Inače sam rastrubela već familiji da ću probati da napravim to slatko, pa nisam mogla da sve demonstrativno bacim i odem u krevet ili ovde da se rehabilitujem malo, nego sam potrošila poprilično vremena ljušteći taj zeleni deo kore sa svake kockice pojedinačno.
Ne znam zašto, ali prisetila sam se retoričkog pitanja pokojnog nastavnika matematike iz osnovne škole uz obavezno neki rastužen izraz lica, a koje je često postavljao nama koji dođemo do rešenja, ali nekim zaobilaznim putem: "Zašto, pobogu, lako, kad sve može na teži način?"

Posledice planine kad je hladno i nema se rezervna topla odeća. Samo sam čekala kad će.E, juce uvece me bolelo sve jer me drma virus, ja mislila samo umor. Nocas mi hladno sva me jeza prolazila i zapusen nos, masala![]()

Teško za to da porastem, ali puno ti hvala na lepim željama.@Red
Srećan rođendan Rednoslava, sve najbolje, čup čup uške velika da porasteš.
Pogledajte prilog 1756530

Meni Metla nije jasnaGospon zmaj nek izvuče ruke iz guzice i sam riba il nek dovede osoblje obučeno za to.
Osoblje obučeno za posao od kojeg mu parazitira porodica bi mogao i da zaobiđe, smradina
Da udje u zapisnik da sam imala toplu odecu za najavljenih 20-24Posledice planine kad je hladno i nema se rezervna topla odeća. Samo sam čekala kad će.

Sve si ti u pravu, samo ima jedna cakaMislim nije ni on kriv
On predlozio
Oni prihvatili
Toboz svi su velika porodica na poslu pa ce zajedno to ocas posla
Ma vazi
Sluzba je sluzba
Druzba je druzba
Svako radi za sta je placen
Krivi su ljudi koji cute i prihvataju sve
I onda se cudimo gde zivimo i kako zivimo
Pa to je to
Niko ne krene od mikrosveta koji nas okruzuje
Kako se postavimo, kako zivimo, sta radimo, zadto radimo, kakve principe zastupamo
I onda trepnes i shvatis da te **** neki diktator xy godina i kao kakoooo to
I mislimo krivi nam nepismeni i krezubi
Pa krivi smo i sami
Ima i toga naravno....a ima i momenata kad moras da naucis da cuvas opremu, ako ne poslusas sta ti se kaze i teras po svome pa sjebes onda ces i da platis.... Ja licno mislim da kad je neko bahat i tera inat i ne pazi ima i da plati. Drugo je kad se desi zbog zamora i potrosnje materijala...Odvalila bih ja njemu redovnu a ne blic, to su rizici poslovanja a on je cvaluština koja neće da osigura opremu.
Smradina
To sve sto ti nabrajas tipa placeno bolovanje i slicno treba zakonom da se podrazumevaSve si ti u pravu, samo ima jedna caka
Kad mi treba komp ili klima jeftinije preko firme onda zmaj valja, kad mi treba slobodan dan onda valja, kad mi treba kompletno placeno bolovanje od mesec dana zimus onda zmaj valja, besplatan smestaj onda valja, 35 000 popravka aparata ja sjebala nista mi uzeo nije..... Tako da....sve ima svoje....
Ja smatram da za ovo ciscenje treba da plati neke cistace i svima dobro, ali njemu ne pada na pamet.
I sad imas izbor 1 ribaj s njim pa lezi ceo februar kuci bolesna i dobi punu platu, izbor 2 kazi ne pada mi na pamet i cekaj sledeci put kad padnes bolesna da vidis kako ce da bude zabavno....
Zmaj je i los i dobar na svoj nacin... Ima momenata kad je nenormalan, ima kad je dobar....Sad zavisi od situacije do situacije kako cemo nesto da dogovorimo
Meni dinar nije skinuo nikad, a jednoj koleginici i kolegi skinuo od plate sad kad su bili na bolovanju. Kolegi odvalio od plate kad je sjebo blic glavu, itd primera.... Oni su taj fazon ja necu nista. A ja sam budala koja oce sve nije frka i on to ceni na taj nacin sto mi dozvoli svasta nesto.... Da plati vise nema sanse, ali da ti da ovako sta god ti treba to hoce...
Ne obračuna doznake već celu platu računa kao da je radio.Zmaj je klošarčina.
Ne razumem ovo oko bolovanja. Kako poslodavac odlučuje o visini primanja tokom bolovanja?
Slazem se ja sa tobom, ali hbg, na zalost je situacija takva pa se dovijasTo sve sto ti nabrajas tipa placeno bolovanje i slicno treba zakonom da se podrazumeva
I da svaki radnik kao sto i pise na papiru moze da ga koristi a ne da zavisi od dobre volje necije…
Sve drugo, zimovanja letovanja i slicne koristi… pa
Da se radnik plati kako treba boleo bi ga djokica da zicka za bilo sta gazdu.
Platis radnika kako valja pa on za svoje novce letuje i zimuje gde hoce
Ja vala ne volim ni kod svojih da idem, a tek kod sefa ili gazde sto ne bi isla
Ja sam takav lik
Ne volim niko nista da mi cini
Jer na kraju sve to platis puta 10