- Poruka
- 4.160
Može pitanjce? Imam male zvučnike za pc i to radi sasvim ok, ali ja bih da ih prikačim na lap top jer su mi tu baš oslabili ovi ugrađeni. Pokušala sam da ih prikačim al ne funkcioniše. Postoji li neki način da to uradim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderni laptopovi imaju TRRS audio priključak, mala stereo bananica od 3.5mm ali taj konektor ima TRI crtice po sredini. (dva audio kanala plus mikrofon)Može pitanjce? Imam male zvučnike za pc i to radi sasvim ok, ali ja bih da ih prikačim na lap top jer su mi tu baš oslabili ovi ugrađeni. Pokušala sam da ih prikačim al ne funkcioniše. Postoji li neki način da to uradim?
Dve crtice, znači ništa od toga, najlepše hvala na objašnjenju i odgovoru. Lap je Tošiba stara ko biblija, jedva radi plus je na Win 7, krš. Moraće da sačeka, nije neka velika frka još radi za sada, slabo ali radi. Kupiću te blutut kad stigne penzija, sad ne mogu. Hvala još jednom.Moderni laptopovi imaju TRRS audio priključak, mala stereo bananica od 3.5mm ali taj konektor ima TRI crtice po sredini. (dva audio kanala plus mikrofon)
Tvoji zvučnici verovatno imaju običan TRS stereo konektor (dve crtice), i oni neće raditi kako treba kako god okreneš. Pogledaj sliku ispod i reci koji su tvoji.
Postoji adapter sa jednog na drugi, i preko njega će ti raditi kako treba.
Takođe, pretpostavljam da su aktivni zvučnici (imaju dodatnu struju ili ispravljač ili USB), ako su pasivni to neće raditi kako treba svakako i mani se pokušaja da ga napraviš da radi.
Moj predlog ti je da kupiš jeftine Bluetooth zvučnike i rešiš se kablova skroz, oni su sad odličnog kvaliteta i vrlo vrlo jeftini.
Pogledajte prilog 1757754
Evo ti ovde primere bežičnih/bluetooth. Oni kreću od 5 evra pa naviše, a čak i ti od 5 evra bolje sviraju nego laptop kome je otišao zvučnik.
https://www.itsvet.com/cenovnik-pda1-35.i?i434=382&option=

Ti bi da živiš neobaveštena, jel? E ne može.Sta nas bre psuje ovaj sizif
Ja sam na pola stala sa citanjem, ne kapiram i nema veze samo se vi psujte
![]()

Ako imas blutut na lapu, ako nemas ne kupuj. Proveri...Ti bi da živiš neobaveštena, jel? E ne može.
Sve u svemu zvučnici koje imam ne mogu da rade na lapu i moram da kupim bežične koji rade preko blututa.
Prosto ko punjene paprike.![]()
Izgleda da ga nema, gledala u programima i nema.Ako imas blutut na lapu, ako nemas ne kupuj. Proveri...

Nemam telefon, čekam da me se setiš.alooo @Neda što se ne javljaš?![]()

Oooo čupanje ušiju, čup čup, zdrava, živa, vesela i srećna.

E ok ako ima da se kupi sa adapterom...Izgleda da ga nema, gledala u programima i nema.
Al ima da se kupi adapter, malo sam njuškala, nije neka cifra velika.
Još ću razmisliti isplati li se na ovom kršu to raditi.
Reloh li ti da ste m i ti isti datum
Ma da bre, nije da ću da crknem ako nemam, druge stvari su mi preče.E ok ako ima da se kupi sa adapterom...
Ma dobro to sada u nebitne ali srcu drage egzibicije pa kad budes mogla casti sebe
Kaži mu ako te ne poljubi, doći ću ja da te izljubim@Reefer , reko mi Moca da ti javim da kuva tursku kafu![]()
dodži dodžiKaži mu ako te ne poljubi, doći ću ja da te izljubim
iritantnije je kad kažeš čašu dobrog vinaNe mogu sad, trenutno pijem DOBRO vino.
Pogledajte prilog 1757913
Kako kad su bile dve čaše?iritantnije je kad kažeš čašu dobrog vina