- Poruka
- 12.391
Razmak taman toliki da kad beban udje u pubertet, njih troje ce poceti da se razmnozavaju i da nam dovode unucice na cuvanjeOpaaa, napraviste lep razmak. Mi ove naše plašimo bebom, one polude na samu pomisao.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmak taman toliki da kad beban udje u pubertet, njih troje ce poceti da se razmnozavaju i da nam dovode unucice na cuvanjeOpaaa, napraviste lep razmak. Mi ove naše plašimo bebom, one polude na samu pomisao.![]()

A što uvek ti moraš da fizikališeš na tom poslu po studiu? Ima i drugih žena koje tu rade. I nemoj da ih braniš u pravu sam. Ko je sem gazde glavni fotkadžija? Ti. Neka gospođe ribaju ti klikći, ti si majstor one su kalfe.Sto volim ovo, odem na odmor moram da cistim, vratim se na posao moram da cistim
Mogu da dodam u cv
Nikad vam neće biti dosadno.Razmak taman toliki da kad beban udje u pubertet, njih troje ce poceti da se razmnozavaju i da nam dovode unucice na cuvanje![]()
Nije dosadno ni nama koji imamo podstanara u glavi.Nikad vam neće biti dosadno.![]()

Ne bih znala, ja to ne gajim.Nije dosadno ni nama koji imamo podstanara u glavi.![]()

A zašto samo gospodje da ribaju, nek ribaju i muškarciA što uvek ti moraš da fizikališeš na tom poslu po studiu? Ima i drugih žena koje tu rade. I nemoj da ih braniš u pravu sam. Ko je sem gazde glavni fotkadžija? Ti. Neka gospođe ribaju ti klikći, ti si majstor one su kalfe.

I to je tačno, al gazda zbriše jer ‚‚ima posla'' i ostavi sve ženama, a težak na kintu da plati profi čistače.A zašto samo gospodje da ribaju, nek ribaju i muškarci![]()
Ne vredi Lunjo, nikada neće naučiti šta znači biti vlasnik posla i poslodavac koji ceni radnika.Gospon zmaj nek izvuče ruke iz guzice i sam riba il nek dovede osoblje obučeno za to.
Osoblje obučeno za posao od kojeg mu parazitira porodica bi mogao i da zaobiđe, smradina
Sindrom srpskog direktora, jel?Najbukvalnije moguće.
Kako mi je muka od malog srpskog gazde, malopišice.
Heheh, kad se setim jednom davno kad sam radio u nekoj maloj agenciji, trebali da se selimo u veći prostor i ja danima govorim tom "srpskom direktoru" da smo na spratu, nema lifta a većinom su zaposlene devojke/devojčice više i da plati kamion i radnike za selidbu. I dođe taj dan, kaže on, hajde da se selimo.I to je tačno, al gazda zbriše jer ‚‚ima posla'' i ostavi sve ženama, a težak na kintu da plati profi čistače.
Tu je i koleginica jedna. Druga je slomila nogu vec mesec dana je na bolovanju. I imamo kolegu koji kurrcem ne mrda, danas je popio otkazA što uvek ti moraš da fizikališeš na tom poslu po studiu? Ima i drugih žena koje tu rade. I nemoj da ih braniš u pravu sam. Ko je sem gazde glavni fotkadžija? Ti. Neka gospođe ribaju ti klikći, ti si majstor one su kalfe.
(napokon!)
Sve to sa selidbom, raznim akcijama po ulicama, bez plaćanja, radni vikendi i svašta nešto prošla. Nas dve smo selile firmu, doduše imali fizikalce, al posle nameštale nameštaj pa sam završila na operaciji slepaća drugi put, puklo dok smo nosile hrastov konferencijski sto. Ma milion stvari sam pregurala al nisam otišla jer sam žensko, u godinama kad me ni u pekari neće i šta da radim, ćutala i trpela dok nije prekardašilo i tad sam otišla pevajući i spremna da ripim s mosta al više neću trpeti. Evo živa sam al tu torturu više ni sata ne bih trpela.Heheh, kad se setim jednom davno kad sam radio u nekoj maloj agenciji, trebali da se selimo u veći prostor i ja danima govorim tom "srpskom direktoru" da smo na spratu, nema lifta a većinom su zaposlene devojke/devojčice više i da plati kamion i radnike za selidbu. I dođe taj dan, kaže on, hajde da se selimo.
Ok, evo mi spremili sve naše stvari po kutijama, prazni plakari, stolovi. Zovi radnike da ponesu ovo.
Ma kakavi radnici, moj prjatelj došao sa kombijem, mi svi sa da nosimo.
Biz stepenice, dva sprata, u sred vrućeg leta? Ove devcojčice i nas dvojica? Ma ne, i ja ću da nosim, ima nas trojica.
Ti si direktor, vlasnik, znaš da ne ide da ti nosiš, kao ni mi. idi plati rtadnike i ne zezaj. A on ozbiljan, vidim ja da je lud. I pita me, šta, kao nećeš da nosiš?
Naravno da neću, nisam ti ja fizički radinik, ne brukaj se, danima sam ti govorio da unajmiš vozilo i radnike.
kako nećeš, ja sam ti rekao... pazi, ako mi jaoš nešto kažeš, šutiraću te niz te stepenice sve do tog kombija stipso smrdljiva. Tium rečima. Okrenem se i odem kući. Sutradan dođem u novi prostor, on sav preplašen zove sekretaricu da ima svedoka i kaže mi - znađ mi ne možemo zajedno da radimo. Ma ne seri, ko je lud da želi sa tobom takvim da radi?
Na stranu što je mesecima pravio druge gluposti.
Kad vidiš da je neko budala, samo odeš.
Stipsa, propašće za par hiljada. Al jasna mi je i ona druga strana priče, šta da ti kažem, samo gledaj da se opet ne ukočiš, tek si promrdala.Tu je i koleginica jedna. Druga je slomila nogu vec mesec dana je na bolovanju. I imamo kolegu koji kurrcem ne mrda, danas je popio otkaz(napokon!)
Tako da smo samo nas troje tu da ribamo, zmaj, koleginica i ja
Zavrsili smo jedan deo, sutra nastavljamo
Realno ovo je gosodin zmaj trebao da plati cistace, dva muska komada i cao, a ne mi da vukljamo ormanea zabole ga sto bi kad ima nas budale...
A niko ne moze da te zajebe ko sam sebeStipsa, propašće za par hiljada. Al jasna mi je i ona druga strana priče, šta da ti kažem, samo gledaj da se opet ne ukočiš, tek si promrdala.
Navataj žmua da te izmasira, bilo koja krema na ruke da se mišići opuste.A niko ne moze da te zajebe ko sam sebe
Umesto kad sam dosla kuci da legnem ja uzela da kuvam i pravim opet mafine. Evo sad sam zavrsila i napokon sela. Pa jjebo me otac, sad me sve boli

A što nam kvariš zabavu?Navataj žmua da te izmasira, bilo koja krema na ruke da se mišići opuste.
I rekoh izmasira nemoj da je neko dobacivao sa strane nešto nepristojno.![]()