Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ја сам је се сетила јуче, прекјуче тачније, и помислила сам колико смо пута причале телефоном, а никад нисам стигла да одем код ње и ако смо се пуно пута договарале и помислила сам како се ипак нећемо уживо упознати.
Баш се намучила.
Није на форуму ни приближно писала колико је било страшно.
Нек' почива у миру, коначно.

Mnogo mi je žao:(
Sećam se, tek sam došla na žene sa ljisa, bila je u svojoj avanturi u Švedskoj, i jednom prilikom je objavila svoju fotografiju. Ja zamišljala babu a afro bila ribetina, mal se nisam posvadjala s njom da kači tuđe slike :lol:
Takav neverovatan borac, mnogo sam se nadala da će pobediti gada. Život baš ume da bude ker.
Uteha je da na kraju, eto, bar nije bila sama, da je stigla da vidi svoje najmilije i bude sa njima..
Počivala u miru, draga Afro, sad makar više ništa ne boli <333

Pre nekoliko dana sam joj poslala poruku na viber, nije mi odgovorila što je bilo jako čudno za nju, samo mi je lajkovala poruku....pomislia sam da je toliko loše da ne može da piṣ̌e..ili da je telefon kod njenih devojaka.....žao mi je jako. Počivala u miru.

Baš se neprijatno iznenadih i rastužih.
Prije par dana mi je pala na um i pitala sam se šta li je sa njom,nema je dugo ovde...ali sam pomislila da je otišla kod kćerki.
Neka počiva u miru! :(

Kada je pisala da ide kod ćerki na duže, ja sam pomislila da ide da umre kod njih i još bila u fazonu "ma daj, ne lupetaj, borac je ona". Drago mi je da je umrla okružena porodicom, a ne sama. Sada će se napokon odmoriti. Bože kako sam ja nju na forumu umela da nerviram :lol:

Ja ne znam da se iko izvukao od metastaza raka
Ne znam kako ste to mislile
ja znam nekoliko slucajeva i to iz prve ruke
moram priznati da prvi put uopste nisam kapirala da je tako nesto moguce
a strano mi je bilo jer sam bila bas ono skolski primer dugogdisnjeg ispiranja mozga
bas ono tezak slucaj em farmaceut em magisar imunologije, idiot al zaista

al srecom ljudi zdravog razuma slede svoju intuiciju i suocavaju se sa stadijumom cak i metastaza na svoj, prirodan nacin
i zivi su i zdravi i danas, tu epizodu pomenu usput, vise kao orijentir drugima, koji bi eventualno razumeli i sebe spasili

ja znam nekoliko slucajeva i to iz prve ruke
moram priznati da prvi put uopste nisam kapirala da je tako nesto moguce
a strano mi je bilo jer sam bila bas ono skolski primer dugogdisnjeg ispiranja mozga
bas ono tezak slucaj em farmaceut em magisar imunologije, idiot al zaista

al srecom ljudi zdravog razuma slede svoju intuiciju i suocavaju se sa stadijumom cak i metastaza na svoj, prirodan nacin
i zivi su i zdravi i danas, tu epizodu pomenu usput, vise kao orijentir drugima, koji bi eventualno razumeli i sebe spasili
Metastaze po celom telu kao afro sto ima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back