Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Voz za Busan je jedan od najboljih svetskih horora.
Jednom prilikom kad je moja supruga išla službeno u Koreju, imali slobodno za vikned i ona ubedi par koleginica da odu u voz za Busan i tamo provedu podne i ručaju. Ima fotke iz voza sa brzinom od 300km/h. A htela tamo zbog filma. :mrgreen:
Zezaš me? Žena ti bila tamo? Pitaj je kad da je vodim na kafu imam par pitanja, al ne pre 9. februara, tad mi je penzija, sad sam klot. Ti nam ne trebaš, samo ćeš da smećeš. :zkez:

Zezaš me? Žena ti bila tamo? Pitaj je kad da je vodim na kafu imam par pitanja, al ne pre 9. februara, tad mi je penzija, sad sam klot. Ti nam ne trebaš, samo ćeš da smećeš. :zkez:
Da, desetak dana. I sad kaže da hoće da nas sve ostavi i mene i decu i ode tamo da živi.
Inače je sad pustila Ateez na Spotify. Ušla u sobu, iskljkučila TV program i ovo pustila na TV. A ja trpim... :rotf:

Ono kad dobiješ mail gde piše da ćeš biti finansijski nagrađen za doprinos radu firme za prošlu godinu, pa razmišljaš šta stoji iza toga... Šta sad on hoće od mene kad toliko svojih uslova postavljam da bi po logici pre trebalo da sledi otkaz nego nagrada.

1737792490658.jpeg

Dražen Dalipagić preminuo je u 74. godini, i to na dan kada je trebalo da obeleži godišnjicu najbolje utakmice koju je odigrao u karijeri.
Tog 25. januara 1987. godine, čuveni Praja je igrao za Veneciju protiv Virtusa iz Bolonje, i navijačima je pružio pravu poslasticu.
Jedan od najboljih strelaca koje je evropska košarka ikada videla prosto je dominirao pod košem rivala, pa je meč završio sa neverovatnih 70 poena.
Italijanski mediji tada su pisali da su u Virtusu pokušavali na sve moguće načine da zaustave Dalipagića, ali nije bilo efekta – nakon samo 12 minuta igre na sovm kontu je imao 30 poena, do poluvremena 40, a meč je završio sa neverovatnih 70.
Šutirao je 18-23 za dva peona, 5-9 za tri, sa penala je bio nepogrešiv – 19 od 19.
Da stvar bude još slađa za Dalipagića, svaki od tih poena bio je apsolutno neophodan jer je meč završen pobedom njegove Venecije NBA rezultatom – 107:102.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back