limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.105
Ja pitam kako moze biti Srbin kad mu je majka Slovenka,a otac Hrvat...kaze ah,da...izvinjavam se,ali postojale su teorije zavjere...Znaci i on je domaci izdajnik strani placenik![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja pitam kako moze biti Srbin kad mu je majka Slovenka,a otac Hrvat...kaze ah,da...izvinjavam se,ali postojale su teorije zavjere...Znaci i on je domaci izdajnik strani placenik![]()
Neka eto im ga neka ga slobodno prisvojeJa pitam kako moze biti Srbin kad mu je majka Slovenka,a otac Hrvat...kaze ah,da...izvinjavam se,ali postojale su teorije zavjere...![]()
Ne mogu da zakačim video, numem to sa Vibera.I sta kaze?
pa kum se zajebavaoNe mogu da zakačim video, numem to sa Vibera.
Pa piuta lik AI ko je Skenderbeg ,ova/j kaže - Albanac.
Koje mu je ime, koko mu se zove majka, a kako otac.
Čija su to imena? Kaže Ai, pa Srpska. A jel mogu da budu albanska? Ne mogu.
Pa kako je onda Albanac?![]()
A jbg ako je na wiki neko upisao nacionalnost albanac siroti ai povuko odatle i eto zajebaNe mogu da zakačim video, numem to sa Vibera.
Pa piuta lik AI ko je Skenderbeg ,ova/j kaže - Albanac.
Koje mu je ime, koko mu se zove majka, a kako otac.
Čija su to imena? Kaže Ai, pa Srpska. A jel mogu da budu albanska? Ne mogu.
Pa kako je onda Albanac?![]()
Pitam ga..ko je pametniji on ili ja....A jbg ako je na wiki neko upisao nacionalnost albanac siroti ai povuko odatle i eto zajeba
Smestili mu nije on kriv![]()
DusicaPitam ga..ko je pametniji on ili ja....
Kaze..."ako misliš na znanje iz knjiga, podataka ili činjenica, tu sam prilično jak jer imam pristup ogromnoj količini informacija. Ali kad je reč o životnom iskustvu, emocijama, intuiciji i razumevanju konteksta iz prve ruke — tu ti vodiš."
Kazem mu sta ako sam i ja njegov srodnik tj.vrsta vjestacke inteligencije...
Odgovara mi..."zdravo rodjace"![]()
Je l se to sprema nestasica benzina?
Ma jok, vrhunski su odigrali i našli bušotine u Srbiji.Je l se to sprema nestasica benzina?![]()
Ako je zbog expa onda im opraštam!Sutra opsti haos na nbg nece biti struje ceo dan![]()
Zapanjom sam.Što si zin'la Nedo?![]()
Bolje aj ti u bijoskopZapanjom sam.
Mrzi me.Bolje aj ti u bijoskop
e ko lood sam bez toga.Од 29. до 31. октобра у Кинотеци се одржавају Дани корејског филма. Вишеструко награђивана драма која се дешава у 19. веку „Књига о рибама“ (2021) у режији Лија Јун-ика биће приказана на почетку и репризирана на крају ревије. На програму су још три јужнокорејска филма, међу којима се истиче драма из савременог живота „Људи који живе сами“ (2021) у дебитантској режији Хонга Сеонг-еона.