Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam da se iko izvukao od metastaza raka
Ne znam kako ste to mislile

Ja lično znam osobu koja je bila na samrti i zvali su me da se oprostim kada je bilo pred sam kraj, sveštenik je takođe bio. Kroz dva dana zove me ta osoba potpuno zdrava, ja sam se odsekla skroz, tresla sam se cela i plakala. Ta osoba je živa i potpuno zdrava i dan danas. Kako, nikome nije jasno.

Ja lično znam osobu koja je bila na samrti i zvali su me da se oprostim kada je bilo pred sam kraj, sveštenik je takođe bio. Kroz dva dana zove me ta osoba potpuno zdrava, ja sam se odsekla skroz, tresla sam se cela i plakala. Ta osoba je živa i potpuno zdrava i dan danas. Kako, nikome nije jasno.
Desava se remisija ali je na nivou statisticke greske

1737906487567.jpeg

Zna li neko šta se dešava u grčkoj, sad od jednog prijatelja dobih snimke ,i oni nešto prave blokade, za neku decu što su nastradala. U svim gradovima haos, traže smenu vlasti, traže odgovornost, jel moguće da je isti scenario kao kod nas ?

Super je sto me pregledao opsta praksa a ne infektolog i super je sto ovaj ne zna sta mi je pa da dodjem u utorak da vidi neko drugi. A do utorka ne lipsi magarce do zelene trave. Posto je nedelja ne mogu ni da me testiraju jer lab radi suzenim kapacitetima.
Pa za koji ste ***** krasni rekli da dodjem danas ako vam ne radi nista
Ici cu sutra ujutru yebacu nanu tamo nekome, nece me ni blokade spreciti, pickaimaterina stavljaju opstu praksu da nas zajebavaju, pa ja da sam htela opstu praksu ne bih iz dz izasla

Citav dan u frci. Stigoh kuci, uze tel i sjetih se Afro

Jasno je bilo da je kraj
Pisala sam joj i pp da sam blize da bi se vidjela snjom

Bilo mi je toliko zao, vecinu muke i strahova je prolazila sama, nekad mi se cinilo da njene cerke nisu bile ni svjesne situacije

Bojala sam se da ce je naci negdje samu, u stanu....

Drago mi je sto je bar te zadnje mj bila snjima i sto ce je sahraniti tamo

Meni je ona prva forumska koja je otisla, i bas mi je zao

Super je sto me pregledao opsta praksa a ne infektolog i super je sto ovaj ne zna sta mi je pa da dodjem u utorak da vidi neko drugi. A do utorka ne lipsi magarce do zelene trave. Posto je nedelja ne mogu ni da me testiraju jer lab radi suzenim kapacitetima.
Pa za koji ste ***** krasni rekli da dodjem danas ako vam ne radi nista
Ici cu sutra ujutru yebacu nanu tamo nekome, nece me ni blokade spreciti, pickaimaterina stavljaju opstu praksu da nas zajebavaju, pa ja da sam htela opstu praksu ne bih iz dz izasla

Tebe kao da je neko uvračao sa tim lekarima.

Mi stigli iz hitne, mužu krenuo kamen iz bubrega, norgesi u fazonu idi kući i pij paracet :lol:
Drazesno je da nam je hitna na sat vremena vožnje, al dobra stvar jeste da bolovi jesu bili jaki al ne i nepodnosljivi.
Evo, legao umirio se, sad čekamo da vidimo dokle će..
Ako ne prodje do utorka ujutro najkasnije, idemo opet.

Mi stigli iz hitne, mužu krenuo kamen iz bubrega, norgesi u fazonu idi kući i pij paracet :lol:
Drazesno je da nam je hitna na sat vremena vožnje, al dobra stvar jeste da bolovi jesu bili jaki al ne i nepodnosljivi.
Evo, legao umirio se, sad čekamo da vidimo dokle će..
Ako ne prodje do utorka ujutro najkasnije, idemo opet.
Moj Dušan je imao nedelju dana bolove koji su na momente bili nepodnošljivi. :sad2: Ništa od lekova nije delovalo duže od 2h. Bilo je mučno gledati ga. Najgore je što pomoći nema. Pij čajeve, pij tečnosti, pij rovatineks, utopljavaj taj deo, i čekaj da prođe. Posle nedelju dana se primirilo. U sledeći ponedeljak ima IVP, da se vidi tačno gde je kamen i koliki je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back