Šta trenutno radiš XX

Kupujem u radnji, 760 plus 105 je 865 dindži, na kartici je 900, račun ispao 1060, ja ovako :eek:.
Rekoh nije tako, kad ono ostala koka kola u kasi?????
Ponovo računa, rn ispada 960, rekoh ne valja, nije dobro, u međuvremenu dok pričam ona saldira.
Traži taj iznos, kažem ne valja, račun je 865, nije 960.
Donesite keš, nemam, ovo su mi sve pare koje imam, stornirajte, ne može, zvaću šefa, zovite.
Jooooj komšinice, ja ladno šta bilo, nisam ja kucala na kasi, a da ja platim a da mi vi donesete keš.
Nemam keš, bankomat ne daje sitne pare, podignite 1000, ja opet ovako :eek:, imam 900 nemam 1000.
Zove šefa, ona stornira od kuće, ja uzmem moju robu i odem.
Sad mi pukao ventil, para mi ide na uši i nos od besa kad pomislim koliko sam kola i koječega platila
a nisam ih ni kupila. URGH!!!!!!

Kupujem krekere za mačke, piše da su na sniženju i cena koja je istaknuta je ta snižena. Pri tom nije zanemarljiva razlika. Na kasi mi kuca punu cenu i ja skrenem pažnju kasiriki, a ona če "Ne znam ja, tako mi je zašlo". Odlično, zovi šefa smene ili koga god... "Ali znate..." Ne, ne znam, zovi... Ajd pogađaj po kojoj ceni sam platila.

Otišla ja da kupim hranu za svinje. To uglavnom kupuje muž, i znam da komentariše kako je soja pojeftinila, i kako sada to sve što kupi košta manje od 3000, ali ja to sve čujem onako u prolazu. Kuca ona tamo sve to što ja pričam, i kaže 4000 i nešto.
:zeek: Ja je pitam da li je to poskupelo, jer mi negde u malom mozgu ostalo da je muž pominjao 3000. Kaže ona da će da pogleda, kad ono, ostao u kasi prethodni račun, pa ona na njega kucala ovo moje. Uglavnom, moj račun bio 2640 dinara.
Srećom, pa sam muža čula makar u prolazu.

U nekim prodavnicama se to cesto desava,tako da mislim da to nije slucajnost,nego politika te prodavnice...koga zeznu,zeznu.
Kod nas,u mojoj lokalnoj prodavnici,kasirke nikad ne daju racun,uvijek se prave lude.
Tek kad insistiras, preko volje daju.
Ali ja obavezno trazim,cak i za jedan artikl.

1760365224142.jpeg

Back