- Poruka
- 4.116
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени је јасно.Ja lično znam osobu koja je bila na samrti i zvali su me da se oprostim kada je bilo pred sam kraj, sveštenik je takođe bio. Kroz dva dana zove me ta osoba potpuno zdrava, ja sam se odsekla skroz, tresla sam se cela i plakala. Ta osoba je živa i potpuno zdrava i dan danas. Kako, nikome nije jasno.
Na koje misliš, Grčka, Malta, Nemačka...Nije, naši su se samo priključili.
To nije dobra opcija i radi se u određenim uslovima samo. Često više šteti okolnom tkivu nego kamenu.Ima ona terapija razbijanja kamena shok talasima
Proverite ima li drzavno ili samo privatno
Зависи колики је камен.To nije dobra opcija i radi se u određenim uslovima samo. Često više šteti okolnom tkivu nego kamenu.
Grčka.Na koje misliš, Grčka, Malta, Nemačka...
КБЦ Звездара, имају добре нефрологе и урологе за то.Na UZ mu je viđen kamen veličine do 5mm. To svakako nije za razbijanje bilo kakvom metodom.
U teoriji možda, u praksi teško. Manji kamen je teško pogoditi zvučnim talasom. Ako je prejak talas, može da ošteti tkivo, ako je slab, ništa od razbijanja. To se koritsti, ali ima uvek boljih metoda.Зависи колики је камен.
За мање камичке има смисла. И онда их изваде тј. извуку.
A ostale demontracije sa našim zastavama i porukama studentima?Grčka.
Nekad bilo, svi dobri su sad po privatnim bolnicama. Cela ta ekipa koju je učio Sava Perović.КБЦ Звездара, имају добре нефрологе и урологе за то.
Којих?U teoriji možda, u praksi teško. Manji kamen je teško pogoditi zvučnim talasom. Ako je prejak talas, može da ošteti tkivo, ako je slab, ništa od razbijanja. To se koritsti, ali ima uvek boljih metoda.
Ма како не.Nekad bilo, svi dobri su sad po privatnim bolnicama. Cela ta ekipa koju je učio Sava Perović.
Grešiš. Sad je baš ta ekipa odličnih urologa u privatnim bolnicama i koriste metode koje se ne rade u državnim.Ма како не.
Дођу нови, исто добри.
Још најбоље да свет стане зато што је отишао Саша.
По приватним болницама се тезгази, у државним се ради.
И тако ће бити све док је фонд за приватно и државно одвојен.
Uvek je bolje ući i "ručno" razbiti, ali ja ovo pišem samo iz onoga što sam slušao od nekih od najboljih urologa. Kome treba, neka se raspita, ali kod više urologa.Којих?
Dr Božo Vavić pre 20 godina hteo Savi da razbije kamen ako ne uspeju dr Radojičić i dr Krstić u Tiršovoj. Ovi nisu uspeli, ali je i kamen u međuvremenu nestao.КБЦ Звездара, имају добре нефрологе и урологе за то.
Чекај, ти мене учиш како је у болницама и како се специјализације уче? Па не уче нас само колеге са одељења већ пре свега, универзитетски професори, идемо на кружења, прођемо све установе, а за доброг практичара човек мора сам да се исклеше кроз рад и искуство.Grešiš. Sad je baš ta ekipa odličnih urologa u privatnim bolnicama i koriste metode koje se ne rade u državnim.
Na žalost, ali tako je.
Prekinuta je ta nit prenošenja znanja, jer je napravljen prevelik razmak u generacijama.
Ако се уђе, онда се камен вади.Uvek je bolje ući i "ručno" razbiti, ali ja ovo pišem samo iz onoga što sam slušao od nekih od najboljih urologa. Kome treba, neka se raspita, ali kod više urologa.
Ostale su naši iseljenici, bez mešanja domaćina, bar koliko sam videla.A ostale demontracije sa našim zastavama i porukama studentima?
Al mnogi se pozivaju na njrga, a prevarsnti su..Ima par mlađih koji su u njegovom rangu.Nekad bilo, svi dobri su sad po privatnim bolnicama. Cela ta ekipa koju je učio Sava Perović.
Kako uspostsviti taj balans?Мени је јасно.
Успоставила је баланс душе и ума.
Али за то је потребна велика освешћеност.
Академик Јеротић је чврсто стајао иза става да све полази из главе. И грип и рак.
И ја, што сам старија, то ми је јаснији тај став.
Мени је јасно.
Успоставила је баланс душе и ума.
Али за то је потребна велика освешћеност.
Академик Јеротић је чврсто стајао иза става да све полази из главе. И грип и рак.
И ја, што сам старија, то ми је јаснији тај став.
Kako uspostsviti taj balans?
Ђорђевић је био Савин асистент. Од Саве је учио.Al mnogi se pozivaju na njrga, a prevarsnti su..Ima par mlađih koji su u njegovom rangu.
Đorđevića preporučijem, mislim da je ubdljivo najbolji urolog možda i u Evropi.
Radio i St.Medica, al' ide po americi, holivudu itd.
То је онај мир о коме се доста говори у религијским круговима.Kako uspostsviti taj balans?