Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel vam se desavalo da vam se i sedam dana prije menst pojavi smedji sekret
Desava mi se vec drugi mj za redom
Pm izrazen, nervizna sam i ocajna do te mjere da se miksa bijes i tuga, plakala bi

Kontam da se hormoni nisu uzjebali, kako se startuje sa njihovim pretragama, nisam nikad radila?

Generalno svi nalazi su ok
Недостатак прогестерона.
Ништа страшно.
Вероватно ановулаторни циклус или дефект жутог тела.

Bila sam juče na koncertu povodom 100 godina Radio Beograda na Tašmajdanu. Koju su žurku napravili, svaka im čast. Bez Suđića doduše, ali ajde nećemo cepidlačiti toliko :lol:
Mi gledali na tv, iskreno meni se nije svidelo. Simfoniski orkestat je sjajan njima svaka cast, nego mislim na ucesnike pevace, bilo je dobrih ali brate i losih.
Ja obozavam bajagu ali sestro slatka on se mucio dok je pevao, mator je bre mnogo, sta se kurobeca sa onim brzim pesmama kad ne moze da udahne, idi bre covece odmaraj. Zana, tj jelana, koja nikad mucenica nije znala da peva, njen najveci uspeh u bendu je sto je razvela zorana...

Mi gledali na tv, iskreno meni se nije svidelo. Simfoniski orkestat je sjajan njima svaka cast, nego mislim na ucesnike pevace, bilo je dobrih ali brate i losih.
Ja obozavam bajagu ali sestro slatka on se mucio dok je pevao, mator je bre mnogo, sta se kurobeca sa onim brzim pesmama kad ne moze da udahne, idi bre covece odmaraj. Zana, tj jelana, koja nikad mucenica nije znala da peva, njen najveci uspeh u bendu je sto je razvela zorana...
meki nisam dobro jel oćeš da dođeš da me izmasiraš da ne krepam

Slušam ove grčke pjesme i pitam se ima li ijedna da nije prepjevana na srpski, prepoznala sam bezobrazno su zelene od Samardžića i ja još spavam u tvojoj majici od Cece, ima i neka opa opa, ostale ne znam ko pjeva, ali znam da su mi skoro sve poznate i da ih je neko prepjevao.

Pa sad, ako ćemo da cepidlačimo dirigent je promašaj, ne znam iz kog kontejnera su je izvukli. Realno orkestar ju je izvadio. Ali ja sam rešila da uživam i da je bio spektakl, bio je.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back