A koji kriterijumi se moraju zadovoljiti za vip?
Broj postova,aktivnost?
Ili ko je skim drug
Broj postova,aktivnost?
Ili ko je skim drug

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa da si članA koji kriterijumi se moraju zadovoljiti za vip?
Broj postova,aktivnost?
Ili ko je skim drug![]()

Vratili se s godišnjeg i zatekli pun špajz moljaca.manje vune manje vune
Duže je stajalo neko brašno, griz ili testenina. Dovoljno je bilo jedan da uleti nekada radije.Vratili se s godišnjeg i zatekli pun špajz moljaca.
Nikad moljce nisam imala u kući.
I ne razumem šta se to drastično promenilo u sadržaju u špajzu pa da se tu namnože.
Hvala ti na savetu.Duže je stajalo neko brašno, griz ili testenina. Dovoljno je bilo jedan da uleti nekada radije.
Da se to ne bi desilo ubuduće, staviti u svaku otvorenu ambalažu brašna, u teglu, kutiju...po list lovora
(ovo dosadašnje baciti, ofkors)
Ti moljci ne jedu vunu i svilu, druga je vrsta.
A lavanda ih najbolje tera iz ormara. Ako hoćeš nju da primeniš u špajzu, onda mora prava biljka, sušena. Za ormare može i ta, ali i neko Raid sredstvo sa mirisom lavande.
jedino vodi računa da to gotovo, što kupiš, može da ide uz hranu koja stoji u špajzuHvala ti na savetu.
Potrudila sam se da ih fizički potamanim koliko je maksimalno moguće i kupiću neko od gotovih sredstava.
Moram brzo da reagujem.
Šta je bilo posle konzilijuma?E rezultat je posebna priča. Imam naku tackicu na mozgu, pa će mi sutra posle konzilijuma javiti šta su odlučili. Kaze dr da se ne radi ispod 4mm ako sam dobro razumela onako uplašena i sludjena, čekam sutra. Došla kući i spavala verovatno 20 sati od straha i stresa, o umoru tek da ne pričam.![]()
da mi je zn ati čime zaslužismo privilegiju, a ti nezahvalna.
.........................
Uvedena je nova grupa "VIP clanovi", kojoj su pripali pojedini clanovi Foruma.
VIP clanovi imaju odredjene privilegije:
O drugim pogodnostima VIP clanstva cete biti blagovremeno obavesteni.
- imaju "VIP" bedz
- imaju mogucnost da postave sopstvenu titulu po zelji (sto se inace dobija samo putem takmicenja)
- imaju duze vreme editovanja i brisanja poruka (umesto sadasnjih 15 minuta - imaju 30 minuta na raspolaganju)

Ne, idi na svoj profil, detalji naloga, imaš avatar, pozadinu, dole negde ima posebna titula, tu biraš, menjaš, pišeš.Da li to tebe moram da zamolim![]()
Ne, idi na svoj profil, detalji naloga, imaš avatar, pozadinu, dole negde ima posebna titula, tu biraš, menjaš, pišeš.

Ne treba. Još malo i više nam nikad neće trebati.Pih, ja mislila treba mi Tab![]()

Insekticid iz poljoprivredne apoteke, rastvoris u vodi, prskas i pobijes ih. Pitaj tamo prodavca koji tacno za moljce radi, mada kapiram da svaki radi...Efikasno sredstvo protiv moljaca, zna li neko?
ma efikasno je svako sredstvo protiv muva i komaraca.Efikasno sredstvo protiv moljaca, zna li neko?

Da li si imala nešto od Briž proizvoda? Po BL grupama čitam da se mnogi žale na moljce i crve iz njihovih proizvoda.Vratili se s godišnjeg i zatekli pun špajz moljaca.
Nikad moljce nisam imala u kući.
I ne razumem šta se to drastično promenilo u sadržaju u špajzu pa da se tu namnože.
Не, имала сам орасе на које сам заборавила јер сам их преклопила стољњаком.Da li si imala nešto od Briž proizvoda? Po BL grupama čitam da se mnogi žale na moljce i crve iz njihovih proizvoda.