Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Моја најближа другарица има мачке. И све их је више. Или их oна нађе или њен син. Морам ли рећи да код ње кафу пијем стојећи да бих се померала када ми се оне приближе? :lol: А лепе су, прелепе. Од разних фела. Има и неку белу, чупаву, као нацртану.
Редовно јој на праг доносе миша, да се похвале :lol: Ја бих умрла. Све може- змија, буба... али миш :sad2:
Ja volim misonje, meni ga zao :rida:
Ova moja je u stanu, i do sad smo dobijali samo ubiVene plisane misove igracke

Od kad je na injekcijama ko da su mi greskom dali pogresnu macku, to ludo, to ide u podrum zgrade sad, ja ovo nisam rodila!

nas stariji je unistio komarnik bukvalno za sekund
postavio ga lik i drzi meni predavanje kako kevlarsko vlakno bla bla...puno bolje od celicnog koji sam zapravo narucila
ja reko ok, dajmo macku pet minuta
tako je i bilo
samo ga je iskasapio kandzom i otisao u setnju
lik se morao vracati i donijeti nove celicne komarnike
kaze, kakva vam je to macka
reko, prugasta, domaca
Moja ne dira komarnik, sluzi joj taman da joj cuva dupe kad drema na prozoru
Mada sad kako je poludela ne bih se zacudila da krene da atakuje i komarnik

Mene ce naci izvrnutu dignutih kraka u skladitu kako spavam :zzzz: ko ce izdrzati do veceras
Ја сам синоћ у 10 заспала на столици у покушају да гледам филм. У 11 сам се спаковала у кревет и заспала као трупац.
Неки дан такав био, јак ветар, топао, нас две се шуњале по продавницама, дошле касно кући, и тај неки чудан осећај умора и поспаности све време...
Можда је и АП био низак па нас је скљокао...клиња исто као ја, зашунтављено начисто :rotf:

Kako nemate otrov u podrumu?
Ma kako bih ja to znala
Ja podrum nemam i ne idem tamo, nemam ni kljuceve
Djubre izadje iz stana pa sidje stepenicama, prodje sve spratove, pa se provuce kroz resrkasta vrata i ode u podrum
Sta radi tamo pojma nemam, ocigledno izigrava terminatora za misOve
Ovo su novi momenti

Ja ne znam je l moze ona da pojede te otrove za rodente??? :zeek: mora zovem veta da je tuzakam sta radi

Ma kako bih ja to znala
Ja podrum nemam i ne idem tamo, nemam ni kljuceve
Djubre izadje iz stana pa sidje stepenicama, prodje sve spratove, pa se provuce kroz resrkasta vrata i ode u podrum
Sta radi tamo pojma nemam, ocigledno izigrava terminatora za misOve
Ovo su novi momenti

Ja ne znam je l moze ona da pojede te otrove za rodente??? :zeek: mora zovem veta da je tuzakam sta radi
Mozda zato i ima problema, ko zna sta jede dole.
A kako nemas podrum? Nemate podrum sa malim boksovima za svaki stan?

Замисли да је било отрова и да је зграбила затрованог пацова...ми не стављамо отров нигде управо из тог разлога.
A jeste, sad cu zbog macke koja nema sta da trazi tamo da pustim da se pacovi kote u podrumu.
U mojoj zgradi otrov je redovan i nikad ali apsolutno nikad nismo imali ni miseve ni pacove u podrumu.

A jeste, sad cu zbog macke koja nema sta da trazi tamo da pustim da se pacovi kote u podrumu.
U mojoj zgradi otrov je redovan i nikad ali apsolutno nikad nismo imali ni miseve ni pacove u podrumu.
Ја у својој кући могу како хоћу, а мишеве немамо јер их смрда лови.

Ја у својој кући могу како хоћу, а мишеве немамо јер их смрда лови.
Druga stvar je privatni objekat.
Ti mozes kako hoces pa i da se upacovis ako zelis :D

U principu u privatnim objektima ti i ne treba otrov. Uzmi lepak i zavrsila si stvar.
Ja sam na selu tako resio problem miseva kad su se pojavili.

Lepak je zakon za to.
A onda ostavim, i malo otrova u onim posluzavnicima za kolace i bombonica. nema vise nijednog vec godinu dana :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back