pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.041
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шта сам сад згрешилаAjde mars![]()

Jedna fantastična Alan Fordovska replikaГде су Моца и Тара?
Дошао ми колега, иде му пара на уши, каже- замисли ону Јелену Ђоковић, ако нећете да будете сиромашни ви будите богати.
![]()

Где су Моца и Тара?
Дошао ми колега, иде му пара на уши, каже- замисли ону Јелену Ђоковић, ако нећете да будете сиромашни ви будите богати.
![]()
Мислим да чак ни она није толико глупа.Где су Моца и Тара?
![]()

Ако нећеш да будеш глупа ти буди паметнаМислим да чак ни она није толико глупа.
Или јесте![]()

Sa Grunfove majiceJedna fantastična Alan Fordovska replika![]()
Ако нећеш да будеш глупа ти буди паметна![]()

Ma jedva sam zaspala oko 3 nocasШта сам сад згрешила![]()
U nis-ovom sam sedistu u bguFotkas nešto ili nekoga negde u državnoj upravi![]()

У студентској мензи је ово са хлебом и супом пре 120 динара. Бар нешто нормално...
U sustini za menzu je to prejaka cena.U nis-ovom sam sedistu u bgu
Imaju svoju menzu
Bacam im hejt najstrasniji
U expres restoranima po gradu, samo ova porcija cufte sa prilogom (znaci bez salate i kolaca) kosta 750 din![]()

Е, моји су се разваљивали од хране када су радили ту. Рачуни које доносе били пресмешни на онолико људи. Само што смарају са документацијом, само што не траже име аскурђела.U nis-ovom sam sedistu u bgu
Imaju svoju menzu
Bacam im hejt najstrasniji
U expres restoranima po gradu, samo ova porcija cufte sa prilogom (znaci bez salate i kolaca) kosta 750 din![]()
U bg-u ili u novom sadu?Е, моји су се разваљивали од храна када су радили ту. Рачуни које доносе били пресмешни на онолико људи. Само што смарају са документацијом, само што не траже име аскурђела.
Свуда траже пуно података. А храна у БГ.U bg-u ili u novom sadu?
To je druga stvar. Kad pravis nesto jer se tad angazuje i celokupno osoblje.Свуда траже пуно података. А храна у БГ.
Ма ја причам о послу, да. И ординирању по том целом простору.To je druga stvar. Kad pravis nesto jer se tad angazuje i celokupno osoblje.
A druga stvar je da se samo spustis, platis i pojedes.
A tvoj tata je radio u sektoru kuvara i posluzitelja?Ма ја причам о послу, да. И ординирању по том целом простору.
Нисам ни знала да може јести свако.

Молим?A tvoj tata je radio u sektoru kuvara i posluzitelja?
Znam ih nekoliko. sjajni ljudi
Ako je jos aktivan mozda smo se i upoznali![]()