Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
jeste, pa da svi stalno hasamo tablete protiv glista i cistimo se od vaskiPrvi je kul
Ja da sam na prvom pustala bih je da lovi golubove na prozoruidu mi na nerve
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste, pa da svi stalno hasamo tablete protiv glista i cistimo se od vaskiPrvi je kul
Ja da sam na prvom pustala bih je da lovi golubove na prozoruidu mi na nerve
Naravno. Zato ja ne jedem susi. iskljucivo jedem termicki obradjenu hranu.to je plucni crv
ne ide ciklus bas tako
nego otprilike puz - glodar - pa pas ili macka
mozes ga skupit jeduc puzeve, glodare ili preko kontakta s izmetom zarazenog kucnog ljubimca

iz susija zapravo mozes dobit skroz druge crveNaravno. Zato ja ne jedem susi. iskljucivo jedem termicki obradjenu hranu.
Код мене се природно селектују, с времена на време заборавим да их залијемА ја колико нисам волела собне биљке, па како сам прешла 30. и оматорила сада сам схватила да их имам превише.
Уопште не знам како лепо да их распоредим а да им не фали светла. Све су ми на једном месту и то сада већ личи на џунглу
Зовите ме Џејн!

Ја маштам о огромној тераси где ћу да гајим свашта и правим велика окупљања са друштвом, да се дружимо и једемо под звездама.Код мене се природно селектују, с времена на време заборавим да их залијем![]()
Naravno, pricam o parazitima generalno.iz susija zapravo mozes dobit skroz druge crve
nema nikakve veze s ovim crvom
Onda kupi kucu sa dvoristemЈа маштам о огромној тераси где ћу да гајим свашта и правим велика окупљања са друштвом, да се дружимо и једемо под звездама.
О, Јелена Ђоковић, ти ли си?Onda kupi kucu sa dvoristem![]()

pa mislim crva u ribi je dosta lako uocitiNaravno, pricam o parazitima generalno.
Tab kad ne bi barem jednom dnevno lupio nesto ja mislim da bi armagedon bio, posasti iz starog zaveta bi udarileО, Јелена Ђоковић, ти ли си?

Pusti nas dumremo porfavor!Sredoje vam spasava svet![]()
A sta mislis, zasto ja ovde lupamBozeee kako mi je dosadnoooooo

Ako ej mogla kuga iz pacova da predje na ljude zasto ne bi i parazit?

Ide zeko šumom i sretne vučjaka.zamisljam samo parazita kao Sergej Bubka da nosi neki stap i skace sa pacova direkt na mene.
ja se ne sekiram mene samo mogu da napadnu krompirove zlatice i zlatani![]()

ja procitala sredoje bubka pa mi bilo ful smijesnozamisljam samo parazita kao Sergej Bubka da nosi neki stap i skace sa pacova direkt na mene.
ja se ne sekiram mene samo mogu da napadnu krompirove zlatice i zlatani![]()

jel znaš onaj kd je zeko naguzio lisicuIde zeko šumom i sretne vučjaka.
- Ko si ti? - pita zeko.
- Ja sam vučjak.
- A šta je to vučjak - pita zeko.
- To ti je kad ti je mama pas, a tata vuk.
- Super! - kaže zeko i ode dalje.
Sretne on mulu.
- A štaj je to mula? - pita zeko.
- Pa mama mi je magarac, a tata konj - odgovori mula.
- Super! - kaže zeko i ode dalje.
Hoda malo i naleti na muvu.
- Zdravo ja sam zeko, ko si ti? - pita zeko.
- Ja sam konjska muva - .
- Ma daj ne seri...

Da me barem stvarno iznervira pa da me razbuditema :
- sta trenutno radis 18 ?
Sredoje :
- spamujem, nerviram Metlu
![]()

Da me barem stvarno iznervira pa da me razbudi![]()