pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.017
fotonema vise cufti
odo kuvat slanutak s dimljenim kobasicama
i okrenuti meso za pasticadu u pacu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fotonema vise cufti
odo kuvat slanutak s dimljenim kobasicama
i okrenuti meso za pasticadu u pacu![]()

Ja volim misonje, meni ga zaoМоја најближа другарица има мачке. И све их је више. Или их oна нађе или њен син. Морам ли рећи да код ње кафу пијем стојећи да бих се померала када ми се оне приближе?А лепе су, прелепе. Од разних фела. Има и неку белу, чупаву, као нацртану.
Редовно јој на праг доносе миша, да се похвалеЈа бих умрла. Све може- змија, буба... али миш
![]()
vidim ja moraće admir sredoj da udupla size ong dupeta koje ovde stalno kačišzderem krofne
Moja ne dira komarnik, sluzi joj taman da joj cuva dupe kad drema na prozorunas stariji je unistio komarnik bukvalno za sekund
postavio ga lik i drzi meni predavanje kako kevlarsko vlakno bla bla...puno bolje od celicnog koji sam zapravo narucila
ja reko ok, dajmo macku pet minuta
tako je i bilo
samo ga je iskasapio kandzom i otisao u setnju
lik se morao vracati i donijeti nove celicne komarnike
kaze, kakva vam je to macka
reko, prugasta, domaca
ko ce izdrzati do vecerasKako nemate otrov u podrumu?Isla u podrum![]()
ne diraju ni moji sadMoja ne dira komarnik, sluzi joj taman da joj cuva dupe kad drema na prozoru
Mada sad kako je poludela ne bih se zacudila da krene da atakuje i komarnik
Ја сам синоћ у 10 заспала на столици у покушају да гледам филм. У 11 сам се спаковала у кревет и заспала као трупац.Mene ce naci izvrnutu dignutih kraka u skladitu kako spavamko ce izdrzati do veceras

Замисли да је било отрова и да је зграбила затрованог пацова...ми не стављамо отров нигде управо из тог разлога.Kako nemate otrov u podrumu?
Ma kako bih ja to znalaKako nemate otrov u podrumu?
mora zovem veta da je tuzakam sta radiNe znam koji ste sprat... Moja moze samo u jednom pravcu da ode ako prodje kroz komarnik - bogu na ispovestne diraju ni moji sad
mada je gari jednom prosao sa strane i strmopizdio se sa simsa![]()
Da ima i ta opcijaЗамисли да је било отрова и да је зграбила затрованог пацова...ми не стављамо отров нигде управо из тог разлога.
Mozda zato i ima problema, ko zna sta jede dole.Ma kako bih ja to znala
Ja podrum nemam i ne idem tamo, nemam ni kljuceve
Djubre izadje iz stana pa sidje stepenicama, prodje sve spratove, pa se provuce kroz resrkasta vrata i ode u podrum
Sta radi tamo pojma nemam, ocigledno izigrava terminatora za misOve
Ovo su novi momenti
Ja ne znam je l moze ona da pojede te otrove za rodente???mora zovem veta da je tuzakam sta radi
Само пазите да не бежи из стана, не знам шта да ти кажемDa ima i ta opcija
Repic joj poljubim sta da radim s tom budalom!

A jeste, sad cu zbog macke koja nema sta da trazi tamo da pustim da se pacovi kote u podrumu.Замисли да је било отрова и да је зграбила затрованог пацова...ми не стављамо отров нигде управо из тог разлога.
Vezes, postoji povodac i za mackeDa ima i ta opcija
Repic joj poljubim sta da radim s tom budalom!
Ја у својој кући могу како хоћу, а мишеве немамо јер их смрда лови.A jeste, sad cu zbog macke koja nema sta da trazi tamo da pustim da se pacovi kote u podrumu.
U mojoj zgradi otrov je redovan i nikad ali apsolutno nikad nismo imali ni miseve ni pacove u podrumu.
Druga stvar je privatni objekat.Ја у својој кући могу како хоћу, а мишеве немамо јер их смрда лови.
Ја бих јежа као љубимцаДа живим у кући мамила бих јежеве да имам около.