86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Пишем о мојима из фирме, за неке догађаје. Који монтирају и демонтирају, каче екране, раде ласере, снимају...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti tvoji. Ja reko tvoji roditeljiПишем о мојима из фирме, за неке догађаје. Који монтирају и демонтирају, каче екране, раде ласере, снимају...
Шта рече?gle gle gle Sredoje se smorio sa
pm , klimaks, menopauza recnikom i sklopom rci
i pocinje da lici na TABa
uraaaaaaaa
vaseljena u ravnotezi konacno
Ne, na prvom spratuU sustini za menzu je to prejaka cena.
Ne mozes da poredis restorane sa menzama.
I to i nije tako povoljno da se svaki dan hranis tu.
Malo nisovaca tamo jede. Vise je koriste povremeno. Inace im je klopa odlicna.
To onaj u podrumu?
Bio sam tamo.
Ma uzasni su sa birokratijom, i jako lose organizovani.... al ja se licno time ne bavim pa me zabole... Moje je da skljocamЕ, моји су се разваљивали од хране када су радили ту. Рачуни које доносе били пресмешни на онолико људи. Само што смарају са документацијом, само што не траже име аскурђела.
Ali ta doza skrupula da kenjjas o necemu a pojma nemas de si poso de si dosoTo je druga stvar. Kad pravis nesto jer se tad angazuje i celokupno osoblje.
A druga stvar je da se samo spustis, platis i pojedes.
i lunasa bogi, i lunasaГде су Моца и Тара?
Дошао ми колега, иде му пара на уши, каже- замисли ону Јелену Ђоковић, ако нећете да будете сиромашни ви будите богати.
![]()
А, па знам да сам крива за све, само сам питала шта сам овог пута конкретно згрешилаMa jedva sam zaspala oko 3 nocas
Vrtela se po krevetu
A rintam od sabajle
Tako da ti si kriva za sve! Logicno
dete se brine da ne jedemo dovoljno pa nam donela, nas hranitelj porodice
realno sad ne mogu da joj zvocam da ne doprinosi kucnom budzetuIsla u podrumPa gde ga je našla?![]()

Моја најближа другарица има мачке. И све их је више. Или их oна нађе или њен син. Морам ли рећи да код ње кафу пијем стојећи да бих се померала када ми се оне приближе?Dobili smo mrtvog misa na sred dnevne sobedete se brine da ne jedemo dovoljno pa nam donela, nas hranitelj porodice
realno sad ne mogu da joj zvocam da ne doprinosi kucnom budzetu
Siroti misonja![]()
А лепе су, прелепе. Од разних фела. Има и неку белу, чупаву, као нацртану.
Ја бих умрла. Све може- змија, буба... али миш