Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poznaješ li nekoga za koga pouzdano znaš da se moli za tebe?
Pa... nešto ne znam... ne bih nikoga mogla da imenujem sa sigurnošću jer to svakako nisu vernici i ne praktikuju molitvu. Možda sam se često pomolila za nekog ko mene nikad u svojim mislima nije ni imao za nešto slično molitvi.
Jedina koja bi se pomolila za mene bi bila možda moja majka.

I jos nesto na temu oluje...i necu vise,da ne uznemiravam njezne duse...😀
Vec par puta sam primijetila da ako napises da sumnjas u umijesanost ljudskog faktora u ove "prirodne"pojave,imputira ti se misao da vjerujes da je neko samo pritisnuo dzojstik i krenula oluja.
Kao da smo mi maloumni pa vjerujemo da postoji samo neko dugme kao u igrici koje mijenja klimu.
Nije dzojstik, ali mozda jeste dodavanje kojekakvih hemikalija u atmosferu,i raznih drugih cuda kojima se eksperimentise.A eksperimentise se,i koga zanima moze i o tome naci podatke.
Neko ko je u stanju da baci atomsku bombu ili osiromaseni uranijum na ljude,vjerovatno je toliko dusevan da se bas brine za zdravlje stanovnika ove planete.
Toliko!

E... i najednom imam užasan osećaj od mirisa krastavaca.
Ne mogu, smrde mi toliiko, razvijam fobiju... cela kuća mi se gadi, užas!
Imamo baštu i gajimo paprike, krastavac, paradajz, luk... tikvice, patlidžan... ali najednom mi je zlo specijalno od mirisa krastavca.
Nadam se da je prolazno jer sam veliki obožavatelj šopske salate. Oduvek!
Uhvatila me je neka prehlada od koje mi je miris krastavca noćna mora, najgore ikad!
U kuhinji imamo krastavaca jer ih beremo, jel'te, i donosimo... i osećam taj ogavni miris svuda!
Od toga ne može da se spava! :confused:

E... i najednom imam užasan osećaj od mirisa krastavaca.
Ne mogu, smrde mi toliiko, razvijam fobiju... cela kuća mi se gadi, užas!
Imamo baštu i gajimo paprike, krastavac, paradajz, luk... tikvice, patlidžan... ali najednom mi je zlo specijalno od mirisa krastavca.
Nadam se da je prolazno jer sam veliki obožavatelj šopske salate. Oduvek!
Uhvatila me je neka prehlada od koje mi je miris krastavca noćna mora, najgore ikad!
U kuhinji imamo krastavaca jer ih beremo, jel'te, i donosimo... i osećam taj ogavni miris svuda!
Od toga ne može da se spava! :confused:
Ne znam.Krastavac nema miris.Kako uopšte može da miriše?
Nemam baštu.Možda miriše kad je super svež na stabljici.U prvom delu života dok sam išao u prodavnicu uvek sam kupovao krastavac za salatu ali on nema miris.
Krastavac ima samo ukus nema miris.

I jos nesto na temu oluje...i necu vise,da ne uznemiravam njezne duse...😀
Vec par puta sam primijetila da ako napises da sumnjas u umijesanost ljudskog faktora u ove "prirodne"pojave,imputira ti se misao da vjerujes da je neko samo pritisnuo dzojstik i krenula oluja.
Kao da smo mi maloumni pa vjerujemo da postoji samo neko dugme kao u igrici koje mijenja klimu.
Nije dzojstik, ali mozda jeste dodavanje kojekakvih hemikalija u atmosferu,i raznih drugih cuda kojima se eksperimentise.A eksperimentise se,i koga zanima moze i o tome naci podatke.
Neko ko je u stanju da baci atomsku bombu ili osiromaseni uranijum na ljude,vjerovatno je toliko dusevan da se bas brine za zdravlje stanovnika ove planete.
Toliko!
Како то мислиш нема дугмета :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back