limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.118
Sad je to aktuelno.Imam predlog
Otvoriti temu za vremenske nepogode
Zasebnu, lepu
A razglabalo se ovde vala o svemu i svacemu...i to na vise strana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad je to aktuelno.Imam predlog
Otvoriti temu za vremenske nepogode
Zasebnu, lepu
Pa... nešto ne znam... ne bih nikoga mogla da imenujem sa sigurnošću jer to svakako nisu vernici i ne praktikuju molitvu. Možda sam se često pomolila za nekog ko mene nikad u svojim mislima nije ni imao za nešto slično molitvi.Poznaješ li nekoga za koga pouzdano znaš da se moli za tebe?
Jesi li ti kaluđerica,isposnica,nešto slično?Pa... nešto ne znam... ne bih nikoga mogla da imenujem sa sigurnošću jer to svakako nisu vernici i ne praktikuju molitvu. Možda sam se često pomolila za nekog ko mene nikad u svojim mislima nije ni imao za nešto slično molitvi.
Jedina koja bi se pomolila za mene bi bila možda moja majka.
Pa.. nisam koliko znam! Mislim da kaluđerice/isposnice ne zalaze na Forum.Jesi li ti kaluđerica,isposnica,nešto slično?
Pa šta te onda boli p...a za Sloveniju?Pa.. nisam koliko znam! Mislim da kaluđerice/isposnice ne zalaze na Forum.
Imaju neka druga i preča posla.
DaAko me ne zanima tema i ne pricam o njoj.A hiljadu puta sam naisla na takve.
A, to! I obični vernici imaju molitve, a molitve rade!Pa šta te onda boli p...a za Sloveniju?
M?
Koja je to priča?

Da,sjecam se kad si se uvrijedila.Da
I tako zavrsis na temi o fitnesu da napises kako ne razumes one koji vezbaju i da tebe to ne zanima
Jao limune
Pomoli se za mene.A, to! I obični vernici imaju molitve, a molitve rade!
Naučila sam večeras da bi možda trebalo da počnem da se molim i za širi krug.
Svakako nikome neće smetati!![]()
Da.Može.Molitva ne može da škodi.Pomoli se za mene.
Mozes i za Darta.
Mozda nam krene nabolje u zivotu.![]()
Ne znam.Krastavac nema miris.Kako uopšte može da miriše?E... i najednom imam užasan osećaj od mirisa krastavaca.
Ne mogu, smrde mi toliiko, razvijam fobiju... cela kuća mi se gadi, užas!
Imamo baštu i gajimo paprike, krastavac, paradajz, luk... tikvice, patlidžan... ali najednom mi je zlo specijalno od mirisa krastavca.
Nadam se da je prolazno jer sam veliki obožavatelj šopske salate. Oduvek!
Uhvatila me je neka prehlada od koje mi je miris krastavca noćna mora, najgore ikad!
U kuhinji imamo krastavaca jer ih beremo, jel'te, i donosimo... i osećam taj ogavni miris svuda!
Od toga ne može da se spava!![]()

Како то мислиш нема дугметаI jos nesto na temu oluje...i necu vise,da ne uznemiravam njezne duse...
Vec par puta sam primijetila da ako napises da sumnjas u umijesanost ljudskog faktora u ove "prirodne"pojave,imputira ti se misao da vjerujes da je neko samo pritisnuo dzojstik i krenula oluja.
Kao da smo mi maloumni pa vjerujemo da postoji samo neko dugme kao u igrici koje mijenja klimu.
Nije dzojstik, ali mozda jeste dodavanje kojekakvih hemikalija u atmosferu,i raznih drugih cuda kojima se eksperimentise.A eksperimentise se,i koga zanima moze i o tome naci podatke.
Neko ko je u stanju da baci atomsku bombu ili osiromaseni uranijum na ljude,vjerovatno je toliko dusevan da se bas brine za zdravlje stanovnika ove planete.
Toliko!

Dođi, imam ja dugmad, pola džaka, pa biraj.Како то мислиш нема дугмета![]()

Ne mogu, jače je od mene.Како то мислиш нема дугмета![]()

Samo "bijelo",ali to nije to.Како то мислиш нема дугмета![]()
А, неее, мени треба оно специјално, за преваспитавање, кад ме Метла изнервира само јој пустимDođi, imam ja dugmad, pola džaka, pa biraj.![]()

E,to ti je kod Bajdena i Putina.А, неее, мени треба оно специјално, за преваспитавање, кад ме Метла изнервира само јој пустим... рецимо
![]()

Остали само дугмићиDa zbog dugmeta ne prodjemo kao Djenka?![]()

AhaaaaЈао...изем ти Лесковче... куде си пошја на свадбу без онуј работу?
Разбра ли с'г
За остале 10 евра превод![]()