Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pusti je, ošla na posao bez svog alata, gde će se seti tuđeg? Ček dok digne krake i resetuje se. Umirem od smeha. Ovo je redak trenutak zvan Metlozbun:rotf:
Ispicah ja zmaju juce popodne ovo, reko mora ti kazem nesto, bolje je da ne znas, ali istracarice ti drugi, pa je bolje od mene da cujes
Ti sad vidi pa mi rebni od plate 20% za kaznu, nije da nisam zasluzila :rotf:
Ispricam mu
Kaze cccc a lepo sam reko da se oprema sprema uvece dan pre terena, a ne ujutru kad kreces
Reko zamisli da je koleginica bila s tobom na aerodromu, djoku bi mi neko doneo objektive
Kaze on, imam ja gori scenario, zamisli da si isla u novi sad na teren!
E reko tad bih se verovatno bacila pod sokola, ritualno, da izadjem u novine :lol:

Bog te jjebo, dobro sam glavu juce na ramenima ponele

Zaspala sam juce uvece oko 8, spavala sam do sad :zkez:
Napokon :kafa:

Lepo ja kažem da je rad od majmuna napravio mučenika, ne čoveka.
Šta je falilo da lepo visimo sa grane u debelom ladu neke džunglice veličine dva kontineta, šta?
Jok, oće majmun na mesec, oće harp, oće da putuje kroz vreme, pa eto ti ga sad.
Radi 15 sati dnevno, dve nedelje odmora godišnje, za smešne pare od kojih ne možeš da živiš, a u džunglici sve džabaka.
Da mi je da znam ko se igrao sa genima i doveo do ovoga danas pa da ga nalupam ko tepih.

Lepo ja kažem da je rad od majmuna napravio mučenika, ne čoveka.
Šta je falilo da lepo visimo sa grane u debelom ladu neke džunglice veličine dva kontineta, šta?
Jok, oće majmun na mesec, oće harp, oće da putuje kroz vreme, pa eto ti ga sad.
Radi 15 sati dnevno, dve nedelje odmora godišnje, za smešne pare od kojih ne možeš da živiš, a u džunglici sve džabaka.
Da mi je da znam ko se igrao sa genima i doveo do ovoga danas pa da ga nalupam ko tepih.
Ja isto tako psujem evoluciju i emancipaciju :lol:

Screenshot_20230726_093928_edit_149581958462989.jpg

Kad smo kod zenice, skeniranja nečeg u oku (možda zakrivljenost rožnjače), to rade u Turskoj.
Ko je prošao antalijski aerodrom, doživeo je da mu skeniraju oko nekim crvenim zrakićem.
Fotka u pasošu kao da ne služi ničemu.
Pa i ne služi, realno. Lako je napraviti masku, zalepiti na lice i opalac druga osoba, brkovi, cvikeri, lažni zubi, ode terorista u avion.
Sken zenice i to već nije tako lako.
Nisam se ja za džabe nagledala špijunskih filmova i načitala knjiga, bre. :D
Sad mi pade na pamet, kad nas fotkaju za lk i pasoš, ima li u toj pandurskoj kamerici i neka vrsta skena koji očita usput zenicu, pa ti podaci idu Interpolu?
Kako bi inače znali da si to stvarno ti u tamo nekoj Turskoj preko zenice?
E pa sad živa nisam, radi mašta. :D

Pa i ne služi, realno. Lako je napraviti masku, zalepiti na lice i opalac druga osoba, brkovi, cvikeri, lažni zubi, ode terorista u avion.
Sken zenice i to već nije tako lako.
Nisam se ja za džabe nagledala špijunskih filmova i načitala knjiga, bre. :D
Sad mi pade na pamet, kad nas fotkaju za lk i pasoš, ima li u toj pandurskoj kamerici i neka vrsta skena koji očita usput zenicu, pa ti podaci idu Interpolu?
Kako bi inače znali da si to stvarno ti u tamo nekoj Turskoj preko zenice?
E pa sad živa nisam, radi mašta. :D
Redosled je sledeći: uzmu ti pasoš, ukucaju podatke iz pasoša, urade sken.
Kad se vraćaš upoređuju pasoš i sken koji ti rade na izlasku.
Uz to skeniranje teško može da prođe maska i lažno/drugo ime i prezime ako si im samo jednom prošao kroz taj sistem.

Redosled je sledeći: uzmu ti pasoš, ukucaju podatke iz pasoša, urade sken.
Kad se vraćaš upoređuju pasoš i sken koji ti rade na izlasku.
Uz to skeniranje teško može da prođe maska i lažno/drugo ime i prezime ako si im samo jednom prošao kroz taj sistem.
Pa da, to sam i rekla, doduše malo drugačije, al ajd nećemo detaljisati , nije ni bitno.
Baš zanimljivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back