Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to se mojoj dogadjalo i s ovim jednim jedinim jezikom
mislim, pcelo...

Pa kapiram i ja da je ok, da mora sad da savlada i ova dva jezika a nekako da očuva srpski.
Ima sad foru da mi maše kroz prozor kad ga ostavim u vrtiću, pa kaže vikaću ti na prozor (od vinke na norveškom) upljuvah se da ga ispravljam, džabe, prebacio je i to je to... Nadam se da će leći na svoje kasnije

Pa kapiram i ja da je ok, da mora sad da savlada i ova dva jezika a nekako da očuva srpski.
Ima sad foru da mi maše kroz prozor kad ga ostavim u vrtiću, pa kaže vikaću ti na prozor (od vinke na norveškom) upljuvah se da ga ispravljam, džabe, prebacio je i to je to... Nadam se da će leći na svoje kasnije
naravno da hoce
kuci pricajte srpski i eto

Nadam se da niko danas neće doći sa cvetom u celofanu pa da moram da budem fina, i onda se probudi ćerka i da mi kupone za 8.mart ovog tipa... Srušila mi koncepciju Grinča
IMG-b163a0bd1b30f947fc402faf20b23ab7-V.jpg
IMG_20230308_070228.jpg

Ja volim cvece u celofanu.😀
Ne znam zasto se to hejtuje.
Zivele cvecke! 🙂
P.s.Originalno...djeca imaju maste.
Од резаног највише волим оне букетиће купљене од бака са стране :)

Иначе, стиже нам пролеће! Дрвеће је још голо, али трава... тааако је зелена и пуна цветића:heart:

Tamo bih valjda imala garažu, a ne ko ovi Norvežani stipse, dobro jutro onima koji su već čistili sneg da bi mogli da se probiju do auta da prikače grejač :mrgreen:
Bijelo go.vno kažeš, čišćenje snega kažeš, pa što ne kažeš, ima nas još:sad2: :malav:

Prilozi

• IMG-20230308-WA0001.jpg
    IMG-20230308-WA0001.jpg
    211,6 KB · Pregleda: 37
  • Screenshot_20230308_084509_Instagram.jpg
    Screenshot_20230308_084509_Instagram.jpg
    168,3 KB · Pregleda: 31
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back