Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
u medjuvremenu mater bere mindrociju za sosMa samo ce mu se posloziti kockice <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u medjuvremenu mater bere mindrociju za sosMa samo ce mu se posloziti kockice <3
to se mojoj dogadjalo i s ovim jednim jedinim jezikom
mislim, pcelo...
naravno da hocePa kapiram i ja da je ok, da mora sad da savlada i ova dva jezika a nekako da očuva srpski.
Ima sad foru da mi maše kroz prozor kad ga ostavim u vrtiću, pa kaže vikaću ti na prozor (od vinke na norveškom) upljuvah se da ga ispravljam, džabe, prebacio je i to je to... Nadam se da će leći na svoje kasnije
u medjuvremenu mater bere mindrociju za sos![]()

pa mindrocija je najljepsa od januara do pocetka martaDok razgrnem ovo malo onog bijelog gomna.
Kaže uberi pa naseckaj, reko važi sad ću ti to uraditi![]()
bas te krenuloDok razgrnem ovo malo onog bijelog gomna.
Kaže uberi pa naseckaj, reko važi sad ću ti to uraditi![]()
))))fotoUf, napokon sam legla, pardon, digla krake![]()
Sta bi tek da je u Kanadi?u norveskoj zive
a ne u meksiku![]()

Dobro jutro...ali bez snijega,sa suncem koje pomalo proviruje iza oblaka.Tamo bih valjda imala garažu, a ne ko ovi Norvežani stipse, dobro jutro onima koji su već čistili sneg da bi mogli da se probiju do auta da prikače grejač![]()
poslacu te mala u kanadu, da i tamo za budalu znadu?Sta bi tek da je u Kanadi?![]()
Од резаног највише волим оне букетиће купљене од бака са странеJa volim cvece u celofanu.
Ne znam zasto se to hejtuje.
Zivele cvecke!
P.s.Originalno...djeca imaju maste.

Bijelo go.vno kažeš, čišćenje snega kažeš, pa što ne kažeš, ima nas jošTamo bih valjda imala garažu, a ne ko ovi Norvežani stipse, dobro jutro onima koji su već čistili sneg da bi mogli da se probiju do auta da prikače grejač![]()

Neka hvala hocu sneg
, обично у мају. Када преко дана одговарају фарке и мајица а увече на то још горњак.