- Poruka
- 121.995
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ladno al standardTamo bih valjda imala garažu, a ne ko ovi Norvežani stipse, dobro jutro onima koji su već čistili sneg da bi mogli da se probiju do auta da prikače grejač![]()

Ja sam mali veseljak,nikad necu odrasti.

А лепо је када је раскошан букет на столу. Некако даје другачију ноту простору.P.S. Volim rezano cvijeće da imam u vazi, ne mora biti u celofanu.

Ја нисам пре волела. Сада волим. Али сада волим и чварке. И бирам удобнију обућуNe znam zasto se sad svi zgrazavaju...cvijet je uvijek lijepo dobiti...bio u celofanu ili ne.
Meni taj poklon nema veze sa godinama,ne zastarijeva.![]()

ajde ne lazi na prazan stomakЈа нисам пре волела. Сада волим. Али сада волим и чварке. И бирам удобнију обућу![]()
Dobili smo da radimo i više,a ostadoh i bez narucenog dorucka jer je guzva.Čvarke ladno jedem bez leba..
Ne celofan u vazu, ahahaa i onaj kako se zove šlajm, šajd, nešto.. dekoraciju..lol i mašnu...
Nadam se da ste dobile barem pola slobodnog radnog dana i vaučer, ovoono. Neka, neka. Valja se.
sretan osmi mart limuneDobili smo da radimo i više,a ostadoh i bez narucenog dorucka jer je guzva.![]()
Sramota!Dobili smo da radimo i više,a ostadoh i bez narucenog dorucka jer je guzva.![]()
to jer nije imao tuberoze u sebiA ne znam, ja sam tako bila bez čula mirisa, pa kupim neki Diadora, kao super mi je, divno miriše, potrošila jedan, kupila drugi... Na pola drugog mi se vratilo čulo, majko moja, čudo da nisu ljudi bežali od mene.![]()

kobasica?Boze sta sam ja pomislila na K
![]()

disi mladozenjato jer nije imao tuberoze u sebi![]()
Празан до 13:40. Гладујем од јуче у то време по месечевим менамаajde ne lazi na prazan stomak![]()

za tebe mali znak paznje za 8. martМени је један сукулент иструлио. А она божићна звезда ми за диво чудо буја. Код мене све наопако![]()

evo, eskiviramdisi mladozenja![]()