Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
nistaŠto, šta se dešava![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nistaŠto, šta se dešava![]()
A ne znam, ja sam tako bila bez čula mirisa, pa kupim neki Diadora, kao super mi je, divno miriše, potrošila jedan, kupila drugi... Na pola drugog mi se vratilo čulo, majko moja, čudo da nisu ljudi bežali od mene.uzela sam parfem koji sadrzi sve sto sam mislila da mrzim
mancera velvet vanila
tuberoza, vanila, ruza, jasmin...mnogi kazu da na njima mirise na zvakacu
na meni mirise nekako..uvrnuto, al mi se svidja sada
vidjet cu za par dana![]()

pa nisam bez cula mirisa nego sam sebe iznenadila ovom kombinacijom tj parfem me iznenadioA ne znam, ja sam tako bila bez čula mirisa, pa kupim neki Diadora, kao super mi je, divno miriše, potrošila jedan, kupila drugi... Na pola drugog mi se vratilo čulo, majko moja, čudo da nisu ljudi bežali od mene.![]()
meni se svidi, ali volim da mi neko drugi kupi.ja inace godinama nisam podnosila parfeme uopce
tek sam prije par godina opet pocela koristiti i kupovati
al rijetko mi se sta svidi
Hehe, pa i ja sam mislila da nisam bez, realno i nisam bila bez nego je bilo malo poremećeno. Razmišljam, možda da prskam opet tu Diadoru kad se skupi neka gužva, a meni se spava.pa nisam bez cula mirisa nego sam sebe

Bože, kako si ti naivan.meni se svidi, ali volim da mi neko drugi kupi.
a dobromeni se svidi, ali volim da mi neko drugi kupi.
nemam ja taj problemHehe, pa i ja sam mislila da nisam bez, realno i nisam bila bez nego je bilo malo poremećeno. Razmišljam, možda da prskam opet tu Diadoru kad se skupi neka gužva, a meni se spava.![]()

sta je k?Ne znam, ja nemam tako prefinjen nos, osetim samo da li je parfem na K il na R. R volim, K ne mogu da smislim![]()

A kao znas sta je R?sta je k?
karanfili?![]()

to tek nemam pojmaA kao znas sta je R?![]()
hemijska industrija metliceU jbt ala gusi vazduh u krusevcu
Pa ovo nisam dozivela nigde
Ubi ih hemiska industrija
Reze grlo kad udahnes![]()
Mozda su to oni slatkasti cvetni parfemi, sto se kaze kjut, pa Kmislim ne znam ni sta je k
zato pitam![]()
jao da na norveskom jeMozda su to oni slatkasti cvetni parfemi, sto se kaze kjut, pa K
To je neki norveski fazon sto posto
dobro, al misterija r ostajeBoze sta sam ja pomislila na K
![]()
šta si rekla? bila si u kruševcu?U jbt ala gusi vazduh u krusevcu
Pa ovo nisam dozivela nigde
Ubi ih hemiska industrija
Reze grlo kad udahnes![]()