- Poruka
- 73.939
K - aranfilsta je k?
karanfili?![]()
R - uža
Uozbiljite se malo, sve je u duhu 8. marta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
K - aranfilsta je k?
karanfili?![]()

Pffff, sve si pokvarila sad.A k nekako osetiš, nije ni čisto k više kao kh, onako pozadi na mekom nepcu, to jesu oni teški cvetni i mošusni.
R su sveži i friški kao agrumi i morski povetarac.

ali od cega su k i r tj zbog cegaA k nekako osetiš, nije ni čisto k više kao kh, onako pozadi na mekom nepcu, to jesu oni teški cvetni i mošusni.
PrestaniiiiiiA k nekako osetiš, nije ni čisto k više kao kh, onako pozadi na mekom nepcu, to jesu oni teški cvetni i mošusni.
Od ružmarina.al ne kontam od cega r?![]()
okA k nekako osetiš, nije ni čisto k više kao kh, onako pozadi na mekom nepcu, to jesu oni teški cvetni i mošusni.
Ma prosli, u povratku sa kopašta si rekla? bila si u kruševcu?![]()
okej, izvadila si se sadMa prosli, u povratku sa kopa

ok znaci k su teski cvjetni i zacini...ono dosla nam baba tetka u goste...Pa ja ne znam više kako čovek to da vam objasni, možda ti kh parfemi su zapravo od khkhkkh nagona za povraćanjem, il barem gušenje, evo ne znam.
A r je kiselo na vrh jezika, kao limun.
necu ni pitati sta je mindroncijaOk, shvatam kako zvučim, al obzirom da mi je dete tražilo za sutra sos od midroncije kapiram da sam još i dobra![]()
ok znaci k su teski cvjetni i zacini...ono dosla nam baba tetka u goste...
a r su zapravo citrusi, mozda zemlja i voda jos?
i ti spadas u onu grupu ljudi kod kojih ovi prvi izazivaju povracanje i migrene narocito ako je baba tetka laka na obaracu?
jbga, ja sam na putu da postanem ta baba tetka, al me vadi tjelesna hemija bljedolike osobe
na mojoj sestri koja je prirodna crnka to sve eksplodira bukvalno
kao kad se najedes susama ili alve?Mindorcija ti je S samo ono meko S koje vuce na Š pod zubima i imas osecaj da skripuce
heheDa ds, baš to, migrenčina iz mesta, s tim što je ta baba tetka moja rođena sestra![]()
Pa da s kao susam al ne skrozkao kad se najedes susama ili alve?![]()
to se mojoj dogadjalo i s ovim jednim jedinim jezikomMidroncija je mirođija, jako je krenuo da frlja srpski, bukvalno moramo da ga ispravljamo više nego kad pre 2-3 godine, po ceo dan priča norveški i engleski i užasno je trenutno, ali nadam se da će uspeti da savlada sve. I nije midroncija jedina, imao je situaciju i sa sokom od ribliznice (pomešao ribizlu i borovnicu)
Ma samo ce mu se posloziti kockice <3Midroncija je mirođija, jako je krenuo da frlja srpski, bukvalno moramo da ga ispravljamo više nego pre 2-3 godine, po ceo dan priča norveški i engleski i užasno je trenutno, ali nadam se da će uspeti da savlada sve. I nije midroncija jedina, imao je situaciju i sa sokom od ribliznice (pomešao ribizlu i borovnicu)