- Poruka
- 132.058
takoe zeno pametnaCcc, ubice cveca!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takoe zeno pametnaCcc, ubice cveca!

Готов си. Већ си се помирио са ”Да, драга.”.takoe zeno pametna![]()
a sta cu..gde smem sa njom da se kacim.Готов си. Већ си се помирио са ”Да, драга.”.
Да ти развуче краке на све 4 стране светаa sta cu..gde smem sa njom da se kacim.

kasnije odes po vruce cvarke u kroksicama?Празан до 13:40. Гладујем од јуче у то време по месечевим менама![]()
hehetakoe zeno pametna![]()
aj da ih razvuce nego ce i da ih digne ..ne smem ni da pomislim sta bi posle slediloДа ти развуче краке на све 4 стране света![]()

ima to sve u udzbeniku biologije za prvi gimnazijeaj da ih razvuce nego ce i da ih digne ..ne smem ni da pomislim sta bi posle sledilo![]()
Ali nisu krivi muskarci,moram priznati,nego bas zene.Sramota!
Jesi li proucila mjeseceve mijene za metlinu i tabovu svadbu?Празан до 13:40. Гладујем од јуче у то време по месечевим менама![]()
Samo me jos mogu narendati...vec sam iscijedjena.sretan osmi mart limune
ima da te iscijede danas![]()
A, kbte.Ali nisu krivi muskarci,moram priznati,nego bas zene.
Nisu to te iste.A, kbte.
A da puše i truju te, to znaju.
aj taman nek i meni napravi natalnu kartuJesi li proucila mjeseceve mijene za metlinu i tabovu svadbu?![]()
))Šta ti kazala?to jer nije imao tuberoze u sebi![]()

Ne znam zasto se sad svi zgrazavaju...cvijet je uvijek lijepo dobiti...bio u celofanu ili ne.
Meni taj poklon nema veze sa godinama,ne zastarijeva.![]()

Žena je ženi vuk.Nisu to te iste.![]()
Ne volim jer mi zao da ga gledam kako umire u mukamaNe znam zasto se sad svi zgrazavaju...cvijet je uvijek lijepo dobiti...bio u celofanu ili ne.
Meni taj poklon nema veze sa godinama,ne zastarijeva.![]()
ma mrtvo je mekiNe volim jer mi zao da ga gledam kako umire u mukama
Aj u saksiji ok, ali u vazi bas ne volim
Otkud znas da je u mukama?Ne volim jer mi zao da ga gledam kako umire u mukama
Aj u saksiji ok, ali u vazi bas ne volim
Ni saksijsko, ni rezano, nikakvo. To su mi najgluplje potrošene pare ikada.Cvece je lepo na livadama, gde sluzi pcelicama i, posredno, svima nama.Jel samo ja ne volim cveće?Ni saksijsko, ni rezano, nikakvo. To su mi najgluplje potrošene pare ikada.