Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Začepili svi odvodi...i na sudoperu, i na lavabou i na kadi.😡
Poludiću!
Odvrtala,čistila,sipala sirće i sodu,sipala onu tabletu za mašinu...ništa nema oku vidljivo,ali nešto je začepilo.
A relativno skoro,prije pola godine mi bio majstor i sa sajlama očistio sve.I ne bacam ni masno,ni toz od kafe...i opet.
Ja sam na petom,poslednjem spratu...da li je moguće možda da je kod nekog sa nižih spratova problem?
Sutra preostaje da kupim granule ili onaj otrov sto ide u cijevi...ili da opet zovem majstora.A
nezgodan momenat,pitanje je da li ce doci.
Sipaj kokakolu procistice sve.

Znaci leja je zavrsila na tableticama za smirenje
Jebale ih petarde da ih jebale redom sve
Bila je kul i super smo resavali taj strah i pre nekih desetak dana kretenh bace peterde pored nas, od tada havarija kako padne mrak
Bukvalno iz stana ne sme da izadje, na kraju se upiski u stanu
Zvala dreserku rekla mi da zovem veta i da joj makar veceras dam nesto za smirenje, vet nam sinoc dao neku pocetnu dozu, arlaukala je i pored leka kako grune
Veceras ce vrv morati da poveca dozu
Znaci jebale ih patarde da ih ebale i sva pirotehnika redom

Bila je kul i super smo resavali taj strah i pre nekih desetak dana kretenh bace peterde pored nas, od tada havarija kako padne mrak
Zvala dreserku rekla mi da zovem veta i da joj makar veceras dam nesto za smirenje, vet nam sinoc dao neku pocetnu dozu, arlaukala je i pored leka kako grune
Moras joj davati i veceras i sutra, a bogami i na srpsku, bolje da joj das nego da na suvo trpi toliki stres

Mrzim petarde, zakonom bih to kaznjavala

jadan pas
petarde treba doslovno zabraniti
nista korisno ne rade
samo stetu

Moras joj davati i veceras i sutra, a bogami i na srpsku, bolje da joj das nego da na suvo trpi toliki stres

Mrzim petarde, zakonom bih to kaznjavala
Ma znam, veceras nek bude neka konjska doza, nek proceni vet jer to je tragedija, msm veca steta je na suvo da gura i za fizicko a posebno za njeno psihicko stanje

Ja ne znam evo vrtela bih na svim televizijama na svkih 5 min raznetu saku ili tako nesto

Srećna Nova 2023.
Da vam bude bolja u svakom pogledu od prethodne i da je dočekate srećni i nasmejani
nova_godina.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back