Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ne dolazi u obzir , al mozemo vako bezvezevragana hajmo plivati za časni krst
ionako planiram uci u more iduci tjedan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne dolazi u obzir , al mozemo vako bezvezevragana hajmo plivati za časni krst
moja profesorica iz srednje svaki dan ide plivatiЕ, озбиљно. Гледала сам репортажу о људима из БГ који се сваки викенд без обзира на време купају на Ади. И зими. Кажу те девојке да уопште немају проблема са јајницима иако су пре имале.

nešto sam pričao sa drugarom koji je gnjurac, naše dive levelne dolazi u obzir , al mozemo vako bezveze
ionako planiram uci u more iduci tjedan
 )))
)))
ladno je vankanešto sam pričao sa drugarom koji je gnjurac, naše dive level
kaže on meni pa zaebanije ti je to pod tuš nego zimi u reku
ne znam dal da probam)))
doduše, sećam se jednog novembra nam talas veliki napunio čamac
pa sam onako obučen upao u mutno dunavo
beše prijatna voda, bilo ladno kad smo se iskobeljali
i moj caca je ko matora vjeverica sa svim svojim zubima, al on u more ne ulaziПа да.
И бивши свекар се сваки месец у години окупа бар једном у мору. Зависи колико је тамо.
Човек има 70 година и вере се по дрвећу. Скаче са гране на грану као мајмунче, а има преко 190 цм и око 90 кг

Ma,nemoguce,vala,da nemaju problema...Е, озбиљно. Гледала сам репортажу о људима из БГ који се сваки викенд без обзира на време купају на Ади. И зими. Кажу те девојке да уопште немају проблема са јајницима иако су пре имале.

Имале и купањем у хладној води решиле.Ma,nemoguce,vala,da nemaju problema...
Inace,ja sam ljubitelj tople vode...more u Grckoj su ugrijali samo za mene.
Na Jadranu,pogotovo sjevernom,u pola avgusta se stresam od zime.
Izgleda da je za mene kakva banja i surenje...
Plivanje je, mislim,najzdraviji sport.Nazalost,ne upraznjavam.moja profesorica iz srednje svaki dan ide plivati
imala je nekih ozbiljnih zdrsvstvenih problema i nakon toga je pocela
sad izgleda bolje nekog prije 10 godina, konzervirala se zena bukvalno
Ne znam...sve je moguce.Ja kad stanem na hladne plocice,cini mi se,smeta mi..a kamoli hladna voda.Имале и купањем у хладној води решиле.

Ima ljudi koji su oceliceni i ne smeta im hladnoca.Vjerujem da je to zdravo za imunitet,Синовљев најбољи друг лежи у дворишту у неком кориту у леду. Сада, зими. Оно нешто- ледени човек, шта ли фазон.
Пре неки викенд су ишли по Фг боси и без мајица.
Чекају заједно НГ. Могу мислити шта ће смислити

ma i da imamo i dobru i zahvalnu i savrsenu kosu, al frizer je frizer i tackaTo je ok, ali isto tako je ok i ne manje higijenski ako ti frizer opere kosu i isfenira. Ja sam jedva dočekala da dođem u Srbiju i da odem kod frizera da lepo sednem u onu stolicu, naslonim glavu i uživam dok mi pere kosu i masira temeplus, nikada se ne mogu isfenirati sama onako kako me frizer isfenira. Nemamo svi dobru i zahvalnu kosu za održavanje i frizuru koja me zahteva trud.

ovde izneti svoj stav, meni prosto neprijatno postalo sto mi ta, u osnovu trivijalnost, posete frizeru ne predstavlja problem. lakse mi akd nisam jedina
 ovde izneti svoj stav, meni prosto neprijatno postalo sto mi ta, u osnovu trivijalnost, posete frizeru ne predstavlja problem. lakse mi akd nisam jedina 
Јел смем ја да напишем да се не осећам прљаво након фризера али ме нервирају што причају. Ја бих неког мутавог фризера.

Ти као ја. Моја мера је турско Средоземље. Вода 25 степени.Ma,nemoguce,vala,da nemaju problema...
Inace,ja sam ljubitelj tople vode...more u Grckoj su ugrijali samo za mene.
Na Jadranu,pogotovo sjevernom,u pola avgusta se stresam od zime.
Izgleda da je za mene kakva banja i surenje...

pa poslije bure je najboljeТи као ја. Моја мера је турско Средоземље. Вода 25 степени.
Али не волим врућину, никако.
Може снег и лед, не и ледена вода.
А удата сам за човека који је прве 24 године живео на северном Јадрану.
Одемо сваке године. Ја лежим на пешкиру, он се купа.
Летос је вода била прехладна. Почетком августа 15 степени после буре.
Гужва на плажи у сред сезоне.
Pogledajte prilog 1277469

Ovde u selu ima grupica od pet žena koje se svakog petka kupaju u fjordu bez obzira na vremenske uslove, sve su prave vikinžice, visoke i plave a i muževi su svi ko Hogar
Можда вама с мора.pa poslije bure je najbolje
vidljivost vrh, sav zivi svijet izasao da protegne peraje i pipke
kao da ronis u savrsenom svijetu
more onako masivno osjecas svaki pokret
nakon minut dva nije ti uopce ladno, samo iskuliras s disanjem i ebote...<3

pa jos najbolje da obuce sandale pa da svi misle da je turistaМожда вама с мора.
Ено ти мог мужа, па се дружите.
Пошто и он домородачки плива и рони у тој ледари и хода по оном камењу без сандала.
Ја се удобно сунчам на том фином ваздуху, што јес'-јес'.
Ствар навике. Уђем у воду, испливам се али не смем да станем. Јер чим станем, после пар минута почиње цвокот.
Али да, управу сте ви који волите хладну морску воду, заиста освежи врхунски.

Тотално разумем.mislim da cu ja u penziji nazad u dalmaciju
ostavimo djetetu stan i cao zdravo
ako nas ne potopi, al i ako nas potopiТотално разумем.