Софија
Legenda
- Poruka
- 54.739
Ово ми је и он рекао.moras uc u more, a ne u vodu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово ми је и он рекао.moras uc u more, a ne u vodu

to su ti garant svi tamo rekliОво ми је и он рекао.![]()
Sto se mene tice, zivi svijet iz mora neka pliva podalje od mene...pa poslije bure je najbolje
vidljivost vrh, sav zivi svijet izasao da protegne peraje i pipke
kao da ronis u savrsenom svijetu
more onako masivno osjecas svaki pokret
nakon minut dva nije ti uopce ladno, samo iskuliras s disanjem i ebote...<3
Sto se mene tice, zivi svijet iz mora neka pliva podalje od mene...
Ajd mogu one male, bezopasne ribice da istrpim...ali meduze,rakove,jezeve,da ne govorim o drugim pipcima,ne volim da srecem.![]()

daj mi brojzove me sad lik koji je trebao doci po staru masinu jos u ponedeljak
reko masina je sahranjena vec, a ti si mogao zvat sutra oko pet do ponoca da je nosis![]()
daj mi broj
da ga isprenkujem da svetli tri danasto, jel ti treba mozda u martu da ti pokupi nesto sto je juce crklo?![]()
zasto pobogu?da ga isprenkujem da svetli tri dana
pa dečko prosto vapizasto pobogu?![]()

necu, nije me toliko iznerviraopa dečko prosto vapi![]()
daj broj ko te iznerviraonecu, nije me toliko iznervirao![]()

Ја некако не волим превише фризерај јер знам да користе лоше шампоне.
Неком не смета али мени смета.
Сврби ме глава ако идем више пута за редом.
А косу умем и сама да средим. Довољно је послушна.

sutra će me zovu po kola pa ako se setiš mene, setiš...znaci ruska, znaci pecenje, znaci belolucene paprike,

Mora te sad zovem, sad me zvao gospodinsutra će me zovu po kola pa ako se setiš mene, setiš...![]()
to je garant vertikala zapusenaZačepili svi odvodi...i na sudoperu, i na lavabou i na kadi.
Poludiću!
Odvrtala,čistila,sipala sirće i sodu,sipala onu tabletu za mašinu...ništa nema oku vidljivo,ali nešto je začepilo.
A relativno skoro,prije pola godine mi bio majstor i sa sajlama očistio sve.I ne bacam ni masno,ni toz od kafe...i opet.
Ja sam na petom,poslednjem spratu...da li je moguće možda da je kod nekog sa nižih spratova problem?
Sutra preostaje da kupim granule ili onaj otrov sto ide u cijevi...ili da opet zovem majstora.A
nezgodan momenat,pitanje je da li ce doci.
Nikakve granuleZačepili svi odvodi...i na sudoperu, i na lavabou i na kadi.
Poludiću!
Odvrtala,čistila,sipala sirće i sodu,sipala onu tabletu za mašinu...ništa nema oku vidljivo,ali nešto je začepilo.
A relativno skoro,prije pola godine mi bio majstor i sa sajlama očistio sve.I ne bacam ni masno,ni toz od kafe...i opet.
Ja sam na petom,poslednjem spratu...da li je moguće možda da je kod nekog sa nižih spratova problem?
Sutra preostaje da kupim granule ili onaj otrov sto ide u cijevi...ili da opet zovem majstora.A
nezgodan momenat,pitanje je da li ce doci.
E,bas si me obradovala.to je garant vertikala zapusena
moras naci nekog s masinskom sajlom
totalno ces se nacestitati nove godine onim mucenicima u prizemlju kad to krene
Nema kod nas nikakvo stambeno,niti ista slicno.Nikakve granule
To ti je veritkala sjebana
Zoves stambeno pa oni dodju da ociste vertikalu, ne placas nista, to je u sklopu infostana gradako stambeno
Ako ti se placa onda zoves privatnog vodoinstalatra sa masinskom sajlom da to odradi